Antena Meniu Search
x

Cinci colege de clasa din Galati au luat nota 10 la BAC

Dupa dezastrul de la bacalaureat, cu greu mai putem spune ca invatamantul romanesc mai are vreo speranta. Si totusi, exista tineri care ne fac mandri. Sunt 122 in Romania cu media 10 la bacalaureat.

Vezi și

La Galati, cinci colege de clasa au reusit sa faca lucrari perfecte. Au invatat fara sa toceasca si nu s-au lasat nicio clipa intimidate de camerele de supraveghere.

Alina, Noemi, Oana si Alexandra sunt colege de clasa si foarte bune prietene. Dar mai un lucru in comuna: pasiunea pentru invatat. Desi, dupa cum arata, n-ai spune ca sunt tocilare.

Timp de patru ani au invatat pe branci si, cand au simtit ca nu mai pot, au iesit cu prietenii in oras. In ultimul an, n-au prea avut timp de petreceri, dar acum se pot mandri ca au cele mai bune rezultate din judetul Galati.

Alexandra, de exemplu, n-a facut meditatie la nicio materie si cu toate astea, a reusit sa ia o nota perfecta.

Fetele au fost acceptate deja la mai multe universitati din afara tarii. Ramane doar sa se hotarasca pe care o vor alege.

Din pacate, doar una dintre cele cinci fete de nota 10 vrea sa ramana sa studieze in tara. Celelalte ne vor face mandri in strainatate. Profesorii lor spera ca intr-o buna zi se vor intoarce pentru ca Romania are nevoie de ele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Cinci colege de clasa din Galati au luat nota 10 la BAC