Antena Meniu Search
x

Elevi din Dej, nevoiți să se înghesuie în singurul autobuz care-i poate lua de la școală

Zeci de elevi şi părinţii lor sunt nevoiţi să meargă zilnic înghesuiţi, mai ceva ca sardelele, pe o linie de transport local din Dej.

de Redactia Observator

la 26.10.2019, 14:11

Vezi și

Zeci de elevi şi părinţii lor sunt nevoiţi să meargă zilnic înghesuiţi, mai ceva ca sardelele, pe o linie de transport local din Dej. La orele de vârf, atunci cand elevii ies de la ore, compania locală de transport a lăsat pe această linie extrem de aglomerată doar un singur autobuz, desi necesarul ar fi cel puţin dublu. Reacţia este halucinantă- încă mai sunt locuri, spun reprezentanţii acesteia, confruntaţi cu imaginile. 

Imaginile au fost filmate de unul dintre călători la o oră de vârf. Zeci de elevi ieşiţi de la ore mergeau spre casă în acel moment.

Acesta este singurul autobuz care circulă pe ruta respectivă şi vine o dată la 30 de minute.

Autobuze ar fi, pentru ca in momentul filmarii, chiar la ora de varf, in curtea companiei locale de transport erau doua vehicule nefolosite, dar reprezentantii regiei de transport spun ca nu e rentabil sa tina un sofer 8 ore la serviciu doar pentru ora in care cererea este foarte mare.

Pretul unui bilet cu două călătorii în Dej este de 5 lei. Compania de transport local deţine 12 autobuze pe care le împarte pe opt linii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Elevi din Dej, nevoiți să se înghesuie în singurul autobuz care-i poate lua de la școală