Antena Meniu Search
x

Video Elevi jigniți și umiliți de o profesoară de matematică din Galaţi

Elevii unei şcoli generale din comuna Cudalbi din Galaţi sunt terorizaţi de profesoara de matematică. De ani buni dascălul îi jigneşte şi umilieşte, mai ales pe cei care refuză să facă meditaţii cu ea. Părinţii au făcut plângeri la Inspectortaul Şcolar şi chiar s-a ajuns în instanţă. Însă, până acum nu s-a luat nici o măsură.

de Adrian Obreja

la 25.02.2021, 21:10

Vezi și

Părinţii sunt supăraţi, revoltaţi din cauza comportamentului profesoarei de matematică. Elevii ajung acasă speriaţi, terorizaţi şi le povestesc că sunt jigniţi şi înjosiţi în cadrul orelor de curs, mai ales cei care refuză să facă meditaţii în particular. 

Este şi motivul pentru care a fost deschisă o acţiune în instanţă. Un alt proces a fost pe rol care s-a şi finalizat în 2018, iar în acel moment instanţa a decis că există un astfel de comportament neadecvat al cadrului didactic, i-au şi solicitat să semneze un angajament prin care renunţă şi încetează la un astfel de comportament, numai că nu s-a întâmplat acest lucru.

Fără măsuri la nivelul şcolii

Părinţii sunt revoltaţi şi din cauza faptului că cei din conducerea şcolii nu au luat nicio măsură în ceea ce o priveşte pe profesoara de matematică, având în vedere că până de curând directorul unităţii de învăţământ era chiar soţul acesteia. 

În acest moment se derulează pe rol un alt proces, în care părinţii solicită să li se facă dreptate şi să se ia măsuri împotriva profesoarei de matematică. 

Citeşte şi: O fostă profesoară şi-a abandonat copilul de teama soţului violent. Femeia s-a predat după patru zile

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Elevi jigniți și umiliți de o profesoară de matematică din Galaţi