Antena Meniu Search
x

Elisa Toader, tânăra poliţistă din Constanţa, devenită exemplu printre colegi

"Am urmărit maşina în trafic, i-am prins, i-am pus la pământ şi i-am incătușat." Nu e o secvenţă dintr-un un film de acţiune, ci o zi normală din viaţa unei tinere poliţiste din Constanţa.

de Redactia Observator

la 20.09.2020, 17:21

Vezi și
  • Elisa este hotărâtă sa spargă orice barieră a prejudecăţilor.
  • Tânăra a devenit deja un exemplu printre colegi.
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt diseară la Observator 19.

O nouă zi, o nouă intervenţie. Aşa curg zilele din viaţa Elisei, o tânără poliţistă din judeţul Constanţa. Are 30 de ani, iar în urmă cu 3 ani s-a alăturat postului de poliţie din comuna Congelac. Dar visul ei a început încă din copilărie. 

Elisa Toader - agent de poliţie: În detrimentul păpușilor, am preferat armele cătuşele, orice ținea de poliție.

De când îmbracă uniformă albastră bate record după record în a-i prinde pe răufăcători. Speră că astfel va reuşi să schimbe modul în care sunt privite femeile în această meserie. 

Elisa Toader - agent de poliţie: În fiecare zi muncec pentru asta, să demonstrez că și femeile pot să facă o meserie de bărbat.

Cine greşeşte, plăteşte. Este principiul de la care tânăra poliţistă nu se abate. Deciziile pe care le ia în situaţii critice şi curajul ei i-au adus admiraţia colegilor.

Ionuț Roadevin - şef de post: Am fugărit pe cineva odată, un conducător auto fără permis de conducere și a reacționat extraordinar de bine, adică nu mă așteptam să îl fugărească, să îl și prindă în cele din urmă. Sunt mândru că e colega mea.

Marina Roșca - colegă Elisei: Șase luni de zile mi-a fost tutore. Prefer să mă duc cu ea la o intervenție, decât să mă duc cu altcineva. Da, este foarte curoajoasa

Andrei Stănuţ - colegul Elsei: Este o colegă ideală, după părerea mea, își face treaba într-un mod foarte conștiincios, mereu cu zâmbetul pe buze.

Eliza nu are visuri, ci obiective, spune chiar ea. Iar pentru viitor are planuri mari.

Elisa Toader - agent de poliţie: Aș vrea să trec în corpul ofițerilor. Asta este următorul obiectiv și de acolo dacă pot să conduc lumea nu e nicio problema.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Elisa Toader, tânăra poliţistă din Constanţa, devenită exemplu printre colegi