Antena Meniu Search
x

Emi Pian ar fi murit din cauza unui infarct - surse

Informații noi în privința morții lui Emi Pian aduc o schimbare neașteptată de situație. Deși s-a spus că acesta ar fi murit ca urmare a rănilor provocate de un rival, surse medicale au declarat că liderul Duduienilor ar fi murit de infarct.

Cornel Preda
de Cornel Preda

la 06.08.2020, 10:36

Emi Pian ar fi murit din cauza unui infarct - surse
Emi Pian a murit în urma unui conflict între două benzi rivale - Facebook
  • Florin Mototolea, zis Emi Pian, a murit în noaptea de marți spre miercuri
  • Liderul Duduienilor a murit după un conflict între două benzi rivale

Medicii ar fi stabilit că nu plăgile rezultate prin înjunghiere i-ar fi cauzat moartea lui Florin Mototolea, zis Emi Pian, șeful clanului Duduienilor. 

Acest lucru ar putea da peste cap inclusiv ancheta polițiștilor, fiind necesară schimbarea încadrării juridice din omor în lovituri cauzatoare de moarte.

Miercuri a fost jale mare în Rahova. Sute de oameni au blocat traficul minute bune, în zona locuinței lui Emi Pian, situată chiar vis-a-vis de Penitenciarul Rahova. În curtea celui care a fost unul dintre cei mai de temut interlopi din România s-au strâns zeci de oameni, care l-au jelit pe bărbatul care și-a găsit sfârșitul la 39 de ani.

Florin Salam sau Sorinel Copilul de Aur au fost invitați să cânte în amintirea lui Emi Pian.

Citește și:

Emi Pian ar fi fost ucis de un interlop rival

Reamintim că Florin Mototolea, zis Emi Pian, a fost ucis în noaptea de marți spre miercuri, într-o răfuială cu membrii unui clan rival.

Crima a avut loc pe o stradă din Sectorul 6, în urma unui scandal izbucnit din cauza banilor, la o partidă de barbut la care ar fi participat și membri ai grupării Rinu, din Chitila.

Între cele două clanuri a izbucnit un scandal, iar Pian a fost înjunghiat de mai multe ori cu cuțitul. A fost dus la spital de fiul lui, însă hemoragia a fost prea puternică.

Liderul Duduienilor a fost declarat decedat miercuri, în jurul orei 5.00, la două ore după ce a fost dat primul apel la numărul de urgență 112.

În timpul scandalului a fost înjunghiat și unul dintre membrii clanului Rinu, care a fost internat în stare gravă la Spitalul Universitar de Urgență Elias.

Cercetările în acest caz au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Stiri sociale » Emi Pian ar fi murit din cauza unui infarct - surse