Antena Meniu Search
x

Florin Salam, amendat pentru că nu avea mască la parastasul lui Emi Pian

Florin Salam a fost şi el amendat în baza legii 55 de către forţele de ordine prezente la parastasul interlopului Emi Pian.

De Redactia Observator la 05.08.2020, 20:30
Florin Salam, amendat pentru că nu avea mască la parastasul lui Emi Pian
Florin Salam a fost invitat să cânte la priveghiul lui Emi Pian
  • Polițiștii din București au dat mai multe amenzi persoanelor care participă la priveghiul interlopului Florin Mototolea
  • În total au fost acordate peste 30 de amenzi, în cumul de peste 14.000 de lei

Cântăreţul a fost invitat să cânte la priveghiul lui Florin Mototolea, unul dintre cei mai de temut interlopi din România, care şi-a găsit sfârşitul la 39 de ani. Florin Salam a fost amendat pentru că nu purta mască şi a zădărnicit lupta de combatere şi prevenire a răspândirii pandemiei de coronavirus.

Sute de oameni au blocat traficul minute bune, în zona locuinței lui Emi Pian, situată chiar vis-a-vis de Penitenciarul Rahova.

Polițiștii din București au dat mai multe amenzi în baza aceleiaşi legi, inclusiv organizatorului. În total au fost acordate peste 30 de amenzi, în cumul de aproximativ 14.000 de lei, puțin sub 3.000 de euro.

La priveghi a cântat şi celebrul manelist Sorinel Copilul de Aur.

Citește și:

Emi Pian a fos ucis de un interlop rival

Reamintim că Florin Mototolea, zis Emi Pian, a fost ucis în noaptea de marți spre miercuri, într-o răfuială cu membrii unui clan rival.

Crima a avut loc pe o stradă din Sectorul 6, în urma unui scandal izbucnit din cauza banilor, la o partidă de barbut la care ar fi participat și membri ai grupării Rinu, din Chitila.

Între cele două clanuri a izbucnit un scandal, iar Pian a fost înjunghiat de mai multe ori cu cuțitul. A fost dus la spital de fiul lui, însă hemoragia a fost prea puternică.

Liderul Duduienilor a fost declarat decedat miercuri, în jurul orei 5.00, la două ore după ce a fost dat primul apel la numărul de urgență 112.

În timpul scandalului a fost înjunghiat și unul dintre membrii clanului Rinu, care a fost internat în stare gravă la Spitalul Universitar de Urgență Elias.

Cercetările în acest caz au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei.

Citește și:

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Florin Salam, amendat pentru că nu avea mască la parastasul lui Emi Pian

Breaking News

România nu acceptă presiunile Austriei și forțează votul pentru Schengen joi. Viena "este complet...

România nu acceptă presiunile Austriei și forțează votul pentru Schengen joi. Viena "este complet izolată la nivel european"