Antena Meniu Search
x

Epidemie de păduchi într-o școală din județul Ialomița

Focar de păduchi la o şcoală şi grădiniţă din judeţul Ialomiţa! Se pare că şapte copii dintr-o familie au fost cei care i-au infestat pe ceilalţi. Părinţii sunt de-a dreptul disperaţi şi nu vor să-şi mai trimită copii la şcoală până nu se rezolvă problema

Vezi și

 Focar de păduchi la o şcoală şi grădiniţă din judeţul Ialomiţa! Se pare că şapte copii dintr-o familie au fost cei care i-au infestat pe ceilalţi. Părinţii sunt de-a dreptul disperaţi şi nu vor să-şi mai trimită copii la şcoală până nu se rezolvă problema.

Părinţii sunt revoltaţi. Într-o singură zi, la începerea şcolii după vacanţa intersemestrială, copiii s-au umplut de păduchi. La grupa mică şi clasele de gimnaziu au fost identificaţi iniţial şapte copii cu probleme, toţi din aceeaşi familie. Paraziţii s-au transmis însă cu uşurinţă şi la ceilalţi. Şi n-ar fi prima oară când se întâmplă asta.

Directoarea şcolii se apără. Spune că lucrările de renovare au fost contractate de autorităţi. Şi că abia a aflat de păduchii din şcoală. Azi dimineaţă am discutat cu părinţii, am luat legătura cu asistenta, am făcut adresă inspectoratului şcolar, am anunţat DSP Ialomiţa. Şi în fucţie de ce recomandări voi primii, voi acţiona ca atare. Părinţii aşteaptă. Între timp, mulţi spun însă că nu-şi vor mai trimite copiii la şcoală. Nu până când nu se rezolvă măcar problema păduchilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri sociale » Epidemie de păduchi într-o școală din județul Ialomița