Antena Meniu Search
x

Ethan Hawke vine in Romania

Povestea filmului incepe in urma cu 18 ani, in urma cand Celine, interpretata de actrita Julie Delpy si Jessie - Etan Hawke se cunosc intr-un tren, coboara la Viena si petrec o noapte impreuna inainte de rasarit, de unde si titlul filmului, "Before Sunrise".

Vezi și

Ethan Hawke, actorul care face sa suspine milioane de doamne si domnisoare in rol de baiat rau sau romantic al zilelor moderne, va fi in Romania pe 26 iunie.

Noul sau film „Inainte de miezul noptii" este o continuare a povestii inceputa acum 18 ani cand actorii principali Celine si Jessie- interpretat de Etan Hawke, se indragostesc intr-un tren, in drum spre Viena. Dupa despartire, eroii retraiesc povestea de dragoste, De data aceasta, in Grecia.

La premiera din Romania va veni si mama actorului. Leslie Hawke a lasat cu multi ani in urma America, pentru Romania. Ea a fondat Asociatia OvidiuRo, care ii ajuta pe copiii saraci sa mearga la scoala. Dupa lansare, spectatorii si nu numai pot participa la o receptie in urma careia vor fi stransi bani pentru acesti copii. Intrarea costa 150 de lei. Sau 300 - pentru cei care vor sa-l cunoasca personal pe actorul care a jucat alaturi de Angelina Jolie, Denzel Washington sau Selena Gomez.

Filmul, despre care s.a spus ca este cea mai frumoasa poveste de dragoste din toate timpurile, a avut deja premiera in America unde a depasit in castiguri "Fast & Furious 6".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Ethan Hawke vine in Romania