Antena Meniu Search
x

Video Etilotest pentru angajați la o primărie din Timiș. Primar: Ştiam de unele obiceiuri din anii trecuţi

Aparatul etilotest a apărut în Primăria din comuna Belinţ, judeţul Timiş. Vizaţi sunt doar câţiva angajaţi din administraţia locală. 

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 13.01.2021, 17:23

Vezi și
  • Aparatul a costat 3000 de lei
  • Edilul promite să-i concedieze cei pe care-i prinde că vin băuţi la birou

Niciun angajat suspectat că s-a "cinstit"  înainte să vină la serviciu nu va scăpa de testul primarului. Edilul spune că se ia după intuiţie.  

Laurențiu Târziu - primar: Eu am vrut sa imi asigur aceasta oportunitate de a avea si un etilotest de a-i testa cand simt eu ca lucrurile isi ies de sub făgas. Din anul 2021, acuma începutul anului, mi-am dorit să schimb regulamentul de ordine interioară, pentru ca stiam de unele obiceiuri din anii trecuti.

Printre localnici, părerile sunt împărţite. 

Bătrân: Angajatii primariei sunt învăţaţi. De 30 de ani, tot asa au umblat, pana acum. Acum se pun la punct toate. Excelent. Bravo lui. Să facă, tot aşa s-o ţină. Eu plătesc 200 de milioane impozit pe an la primărie si vreau sa se vada banii.

Bărbat: Dacă dânsu' a crezut că-i bine... eu ştiu.. mă gandesc că-i bine. Am înţeles că respectivii erau în concediu şi nu ştia.

Bătrân: Foarte bine, să vă faceţi meseria, să nu vină ameţiţi, că uite lucrurile cum stau şi ce e şi cum e. E bun, e bun lucrul ăsta.

Laurențiu Târziu - primar: Când voi simţi că trebuie il voi folosi cu siguranta.

Aparatul a costat 3000 de lei. Edilul promite să-i concedieze cei pe care-i prinde că vin băuţi la birou. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Etilotest pentru angajați la o primărie din Timiș. Primar: Ştiam de unele obiceiuri din anii trecuţi