Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Evenimente în Bucureşti, vineri 18 octombrie. Ce nu trebuie să ratezi

Începem să ne apropiem, uşor, uşor, de sfârşitul de săptămână, aşa că reţeta de evenimente care se desfăşoară în Bucureşti este în creştere, ceea ce înseamnă că vineri, 18 octombrie 2024, chiar avem de unde să alegem unde vrem să mergem sau ce vrem să facem.

de Redactia Observator

la 17.10.2024 , 12:20

Expoziţia "Young Blood 3.0 | Noul val de artiste contemporane" poate fi vizitată la Promenada Mall Expoziţia "Young Blood 3.0 | Noul val de artiste contemporane" poate fi vizitată la Promenada Mall - zilesinopti.ro

Vineri, 18 octombrie, înseamnă o nouă zi de muncă pentru cei mai mulţi dintre bucureşteni. Totuşi, în condiţiile în care ne apropiem de sfârşitul de săptămână, începem să simţim nevoia unor ore libere.

Iar pentru cei care au curajul de a se bucura, deja, de câteva ore libere am decis să facem o selecţie de evenimente care v-ar putea interesa pentru vineri, 18 octombrie 2024, indiferent că vorbim de concerte, expoziţii sau piese de teatru.

Piese de teatru în Bucureşti, vineri 18 octombrie

Articolul continuă după reclamă

Vineri, 18 octombrie 2024, la Teatrul Elisabeta, de la ora 19.00, se joacă "Bucătarii", de Marcia Kash și Douglas E. Hughes, iar la Teatrul Masca, tot de la ora 19.00, se joacă "Criza. Kit de supraviețuire", în regia lui David Schwartz.

De asemenea, mai avem şi "(R)evoluție", la Teatrul Excelsior, de la ora 19.00, "Stela", la Teatrul Nottara, Sala Horia Lovinescu, de la ora 19.00, sau "Doamne fereşte!", la Teatrul Mic, Sala Studio, evident, de la ora 19.00.

Concerte în Bucureşti, vineri 18 octombrie

Seara de vineri poate să înceapă cu un concert simfonic susţinut de Kristjan Järvi, la Ateneul Român, de la ora 19.00. Pentru cei care au alte gusturi recomandăm concertul susţinut de Taraful de la Vărbilău în 14th LANE, de la 19.30, sau concertul susţinut de Cári Tibor & Folktronica Orchestra la Teatrul Naţional Ion Luca Caragiale, Sala Studio, de la 20.30.

În Hard Rock Cafe, de la ora 21.00, avem un tribut ABBA susţinut de britanicii de la ABBA Tribute Band Revival. Trupa este considerată de Asociaţia Agenţilor Muzicali britanici drept cea mai bună formaţie din Marea Britanie când vine vorba de reinterpretarea pieselor celebrei trupe ABBA.

Expoziţii în Bucureşti, vineri 18 octombrie

Pentru noi, Palatul Şuţu continuă să fie o atracţie inestimabilă, iar astăzi vă recomandăm, de la Palatul Şuţu, expoziţia intitulată "Arheologie digitală: Trecutul medieval al Bucureștiului dintr-o perspectivă ceramică".

Pe de altă parte, la Promenada Mall avem expoziţia "Young Blood 3.0 | Noul val de artiste contemporane", expoziţie dedicată noii generaţii de artiste din România şi prin intermediul căreia putem descoperi ce e hot în arta creată de fetele Gen Z.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Ştiri sociale » Evenimente în Bucureşti, vineri 18 octombrie. Ce nu trebuie să ratezi