Antena Meniu Search
x

Experiment Observator: chetă pentru o zi, în Vama Veche. Reacţiile neaşteptate ale oamenilor

Prietenii la nevoie se cunosc în Vama Veche. E locul de pe litoral unde este imposibil să rămâi singur la greu. O dovedeşte un expriment făcut de reporterii Observator. Au cerut ajutorul trecătorilor ca să poată strânge bani să ajungă acasă

Vezi și

Prietenii la nevoie se cunosc în Vama Veche. E locul de pe litoral unde este imposibil să rămâi singur la greu. O dovedeşte un expriment făcut de o echipă Observator. Au cerut ajutorul trecătorilor ca să poată strânge bani să ajungă acasă. O situaţie trăită de mulţi vamaioţi, în fiecare an.

Oamenii au intrat în joc şi au reacţionat imediat. Mai ales că, în satul turistic, asaltat de atât de mulţi tineri fără griji, banii nu sunt o problemă. În Vama Veche, ca să fii fericit, ai nevoie de alte lucruri.

După câteva nopţi de libertate, e posibil să ajungi în groapă cu bugetul. Iar briza să-ţi bată în buzunare. În Vamă, însă, nu rămâi singur la greu. Chiar dacă nu mai ai bani, nici de mâncare, nici de tren. 

În Vama Veche, oamenii sunt prieteni. Şi se ajută atunci când pot. O dovedeşte şi un experiment făcut astăzi de o echipă Observator.

"Caut sponsor sa plec acasa. Ai un leu?" - a fost mesajul cu care reporterii s-au aşezat la marginea străzii, în Vamă.

Iar primul ajutor a venit repede. Experimentul a dat roade şi a adus diferite reacţii de la cei intraţi în joc.

În jumătate de oră s-au strâns 10 lei, care au fost, la final, înapoiaţi oamenilor. In ritmul acesta, intr-o ora s-ar fi strans, 30, 40 de lei, adica excat cat costa un bilet de tren pe ruta Constanta-Bucuresti. 

Strada principală din Vama Veche e locul unde oamenii se ajută unii pe alţii. 

Un lucru e cert. Vama Veche nu are pereche. Astăzi, ne-a învăţat lecţia umanităţii şi a fericirii fără prea mulţi bani. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Experiment Observator: chetă pentru o zi, în Vama Veche. Reacţiile neaşteptate ale oamenilor