Antena Meniu Search
x

Video Explozie de culoare la Craiova. Oraşul, transformat într-un tărâm de poveste cu păpuşi gigant: "Este magic!"

Craiova s-a transformat aseară într-un tărâm de poveste! A început a 10-a ediţie a Festivalului Puppets Occupy Street. Lumini, personaje mitice, holograme şi păpuşi uriaşe, toate au putut fi admirate pe străzile din oraş! Timp de patru zile, craiovenii se pot bucura de concerte, expoziţii de artă şi diverse ateliere de creaţie. 

de Redactia Observator

la 26.08.2023, 08:25

Vezi și

La lăsarea nopţii, centrul oraşului Craiova a devenit o explozie de culoare şi gazda celei mai renumite parade de păpuşi supradimensionate. Spectacolul de lumini şi muzică a atras sute de spectatori, iar organizatorii i-au aşteptat cu o mulţime de suprize.

Cei mai încântaţi de păpuşile gigantice au fost copiii

Adriana Teodorescu, fondator Puppets Occupy Street: Pentru prima dată avem pe tir, pe carul alegoric holograme, că ne-am gândit să îi suprindem pe spectatori, dar şi pe noi, pentru că este o provocare. Cu spectacole noi, cu spectacole antologice, cu ateliere, cu oameni noi, cu oameni vechi.

Cei mai încântaţi de păpuşile gigantice, au fost, evident copiii: "Păpuşile îmi plac foarte mult şi totul, îmi pace atmosfera, lumea de aici", spune un copil. "Magică! E o seară foarte frumoasă. Mi-a plăcut acea păpuşă cu codinţe împletite", adaugă o fetiţă.

Pe acelaşi subiect

Evenimentul se va încheia luni, cu un show de lasere

Iar distracţia nu s-a oprit aici. Seara s-a încheiat cu un spectaculos foc de artificii.

În zilele următoare, copiii sunt aşteptaţi la atelierele de creaţie, iar cei mari se vor putea bucura de concerte, expoziţii şi piese de teatru, unde sunt aşteptaţi şi artişti din Australia, Italia şi Franţa. Evenimentul se va încheia luni, cu un show de lasere. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Explozie de culoare la Craiova. Oraşul, transformat într-un tărâm de poveste cu păpuşi gigant: "Este magic!"