Antena Meniu Search
x

Explozie puternică, într-o garsonieră, la Suceava. Mai multe echipe de intervenţie acţionează la locul deflagraţiei

O explozie s-a produs, joi, într-o garsonieră din municipiul Suceava, mai multe echipaje de pompieri acţionând la faţa locului. Deflagraţia s-a produs din cauza acumulărilor de gaz de la o butelie care a fost evacuată de pompieri.

O explozie s-a produs, joi, într-o garsonieră din municipiul Suceava, mai multe echipaje de pompieri acţionând la faţa locului. Deflagraţia s-a produs din cauza acumulărilor de gaz de la o butelie care a fost evacuată de pompieri. O persoană a fost rănită şi primeşte îngrijiri din partea medicilor. Explozia nu a fost urmată de un incendiu. 

Potrivit reprezentanţilor ISU Suceava, o explozie neurmată de incendiu s-a produs, joi, într-o garsonieră situată la parterul unui bloc din Suceava. 

La faţa locului au fost trimise mai multe echipaje care au constatat că deflagraţia s-a produs din cauza acumulărilor de gaz de la o butelie care a fost evacuată în siguranţă.

În urma exploziei, o persoană a fost rănită şi primeşte îngrijiri din partea medicilor. 

Geamurile garsonierei, uşa de la intrare şi tâmplăria din bucătăria au fost distruse în explozie, dar nu a fost efectată structura de rezistenţă a imobilului, au mai stabilit pompierii.

Sursă: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Explozie puternică, într-o garsonieră, la Suceava. Mai multe echipe de intervenţie acţionează la locul deflagraţiei