Antena Meniu Search
x

Explozie puternică într-un bloc din Titan. Un bărbat s-ar fi apucat să încarce brichete cu gaz, pe balcon

O puternică explozie a zguduit un bloc din cartierul Titan, după ce un bărbat s-ar fi apucat să încarce brichete cu gaz, pe balcon. El a ajuns în stare gravă la spital.

Vezi și

O puternică explozie a zguduit un bloc din cartierul Titan, după ce un bărbat s-ar fi apucat să încarce brichete cu gaz, pe balcon. El a ajuns în stare gravă la spital. După deflagraţie a izbucnit şi un incendiu. Un alt locatar a fost rănit, iar două femei au avut şi ele nevoie de îngrijiri medicale, după ce s-au intoxicat cu fum şi au suferit atacuri de panică.

Explozia s-a produs la etajul 5 al unui bloc cu 9 etaje de pe Bulevardul Basarabia. Bărbatul, în vârstă de 56 de ani, locuieşte cu bunica sa. Aceasta spune că l-a avertizat să nu mai umble cu gazul, dar omul a ieşit pe balcon şi a continuat să încarce brichete dintr-o butelie. Mai mult, vecinii spun că şi-ar fi aprins o ţigară. 

Vecinii au sunat imediat la 112, iar mai multe echipaje de pompieri au ajuns la faţa locului şi au reuşit să stingă incendiul. Bărbatul a suferit arsuri pe 50% din suprafaţa corpului şi a fost transportat la Spitalul Bagdasar Arseni, iar cel de-al doilea rănit, la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

Două femei din bloc au inhalat fum şi au ajuns şi ele la spital.Doar apartamentul unde s-a produs explozia a fost afectat.

Pompierii fac acum cercetări pentru a vedea ce s-a întâmplat cu exactitate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Explozie puternică într-un bloc din Titan. Un bărbat s-ar fi apucat să încarce brichete cu gaz, pe balcon