Antena Meniu Search
x

Expozitie de crizanteme la Grădina Botanică din Iaşi

Dacă nu aveţi timp să mergeţi departe de casă în vacanţă, atunci vă puteţi transforma în turişti în propriile oraşe. Ieşenii sunt printre cei mai norocoşi şi asta pentru că se pot bucura zilele acestea de o expoziţie devenită deja tradiţie, la Grădina Botanică. Sute de soiuri de crizanteme, dumitriţe şi tufănele uimesc vizitatorii, care nu sunt deloc puţini.

de Redactia Observator

la 05.11.2020, 18:47

Vezi și
  • Grădina Botanică din Iaşi, o oază de liniște în vreme de pandemie
  • 212 soiuri de crizanteme - atracţia principală a expoziţiei
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19

Cu muzică în surdină şi sute de culori. Aşa îi întâmpină Grădina Botanică din Iaşi zilele acestea, pe cei care caută un moment de relaxare în mijlocul unui peisaj de vis.

În seră sunt nu mai puţin de 212 soiuri de crizanteme - atracţia principală a expoziţiei de toamnă de la Grădina Botanică din Iaşi.

Crizantemele nu sunt singurele minuni ale naturii care atrag privirile vizitatorilor.

Catalin Tanase, director Gradina Botanică Iași: Şi în aceste condiţii, toamna am dorit să fie la fel ca în toamnele precedente. În zilele acestea, în spaţiile exterioare, pe aproape şapte hectare pot fi văzute foarte multe soiuri de tufănele sau dumitriţe, cum sunt cunoscute în Moldova. 209 soiuri, o colecţie impresionantă şi soiuri de varză decorativă.

Deşi vremea nu a fost cea mai prietenoasă în ultimul timp aleile şi serele Grădinii Botanice din Iaşi au fost tot timpul pline.

Peste 15.000 mii de oameni s-au relaxat şi au admirat frumuseţea naturii pe aleile Grădinii Botanice.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Expozitie de crizanteme la Grădina Botanică din Iaşi