Antena Meniu Search
x

Fabrică de bere din bani câștigați la poker

O carte norocoasă la poker l-a ajutat să pună bazele unei adevărate afaceri

Vezi și

O carte norocoasă la poker l-a ajutat să pună bazele unei adevărate afaceri. Cu succes peste Ocean. Un român de 26 de ani prepară cea mai puternică şi mai scumpă bere din ţară.

Apreciată însă peste hotare. Băutura ocupă un loc fruntaş pe cel mai mare portal de rating al berii din SUA.

Cea mai puternică bere produsă de noi are 9% grade. Apa, malţ, hamei şi drojdie. Sunt ingredientele care au făcut faimoasă peste hotare berea preparată în fabrica lui Alin Matache. Reţeta conţine şi un gram de noroc. Cu această combinaţie de cărţi a câştigat o sumă frumuşică de bani la poker. Alin Matache, producător de bere artizanală şi jucător de poker profesionist. Banii i-a investit în fabrica ce acum îl face mândru. Alin Matache, producător de bere artizanală şi jucător de poker profesionist

Berea lui a devenit în scurt timp vedetă. Dar, la alţii. Ocupă primul loc pe cel mai mare portal de rating pentru bere din Statele Unite.

Potrivit statisticilor din ultimii ani, românii sunt în topul băutorilor de bere din lume. Un studiu recent ne plasa pe locul 10 mondial, cu un consum mediu anual de 83 de litri pe cap de locuitor. Cei mai mari băutori de bere sunt însă cehii, austriecii şi nemţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Fabrică de bere din bani câștigați la poker