Antena Meniu Search
x

Faceţi cunoştinţă cu "Neopalpa donaldtrumpi"- tiza înaripată a lui Donald Trump

O specie de molie a primit numele celui de-al 45-lea preşedinte al Statelor Unite. Motivul? Smocul alb-gălbui de pe capul insectei i-a amintit biologului care a descoperit-o de coafura lui Donald Trump.

O specie de molie a primit numele celui de-al 45-lea preşedinte al Statelor Unite. Motivul? Smocul alb-gălbui de pe capul insectei  i-a amintit biologului care a descoperit-o de coafura lui Donald Trump.

Specia de molie a fost descrisă prima dată de biologul Vazrick Nazari în publicaţia Zookeys, după ce a fost descoperită ascunsă în colecţia Muzeului de Etimologie Bohart, din cadrul Univerităţii din California, scrie The Telegraph.

Potrivit lui Nazari, insecta aduce cu Donald Trump din cauza solzilor alb-gălbui de pe capul acesteia. Biologul a declarat că smocul îi aminteşte de frizura lui Donald Trump.

Specialistul speră că denumind molia după cel de-al 45-lea preşedinte al Statelor Unite va tragfe atenţia asupa necesităţii conservării habitatelor fragile care conţin încă specii de insecte nestudiate sau pe cale de dispariţie.

Descoperirea moliei Trump a fost anunţată la o lună după ce o specie de peşte a fost botezată după fostul lider de la Casa Albă, Barack Obama

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri sociale » Faceţi cunoştinţă cu "Neopalpa donaldtrumpi"- tiza înaripată a lui Donald Trump