Antena Meniu Search
x

Descoperire incredibilă, în Neamţ! O familie a găsit în curte multe bucăţi de metal, cu forme ciudate!

Oamenii săpau în grădină când au dat peste niste bucăţi de metal, cu o formă ciudată. Şi nu sunt deloc puţine. Oamenii cer acum ajutorul specialiştilor, căci doar o părere avizată poate să le spună despre ce este vorba. Ei ştiu doar ce speră: să fi pus mâna pe nişte meteoriţi.

Vezi și

Faimă şi de ce nu, bani. Asta speră o familie din Neamţ să obţină, după o descoperire mai puţin obişnuită făcută chiar în curtea casei lor. Oamenii săpau în grădină când au dat peste niste bucăţi de metal, cu o formă ciudată. Şi nu sunt deloc puţine. Oamenii cer acum ajutorul specialiştilor, căci doar o părere avizată poate să le spună despre ce este vorba. Ei ştiu doar ce speră: să fi pus mâna pe nişte meteoriţi.

Nici prin cap nu i-a trecut gospodarului, că la el în grădină ar putea să apară din pământ, bucăţi de meteorit. Bărbatul, le-a strâns iniţial într-un sac cu gândul să le arunce. Fiul lui, un fan al filmelor cu extratereştii, l-a oprit.

Un meteorit descoperit recent pe teritoriul Romaniei, la Suceag, in judetul Cluj,  a fost prezentat publicului săptămâna trecută la Râşnov, în colaborare cu Universitatea Bucureşti. Are dimensiunea de 8 centimetri şi este al doilea fragment de meteorit, ca mărime, din România.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri sociale » Descoperire incredibilă, în Neamţ! O familie a găsit în curte multe bucăţi de metal, cu forme ciudate!