Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Familie scoasă în stradă de flăcări

Un incendiu violent a distrus o casă, unde un copil se pregătea să facă primii paşi. Flăcările au izbucnit într-o cameră în care nu se afla nimeni şi au urcat rapid în podul locuinţei

de Redactia Observator

la 27.03.2015 , 08:25

Un incendiu violent a distrus o casă, unde un copil se pregătea să facă primii paşi. Flăcările au izbucnit într-o cameră în care nu se afla nimeni şi au urcat rapid în podul locuinţei

În ultima clipă, părinţii l-au luat în braţe pe cel mic şi au fugit afară. Vecinii lor au sunat la 112, apoi au încercat să oprească vâlvătaia cu apa dintr-o fântână. Pompierii au ajuns la incendiu cu trei autospeciale şi încearcă să urce cu furtunurile mai aproape de acoperiş.

Flăcările au izbucnit într-o cameră şi s-au extins la acoperişul de lemn. Într-o altă încăpere, proprietarii erau trezi. Când au simţit mirosul de fum, oamenii au ieşit imediat afară, în braţe cu fiul lor care s-a născut de curând.

Vezi și

Mama copilului s-a speriat şi i s-a făcut rău, dar a scăpat teafără. Soţul ei a avut grijă de cel mic, în timp ce vecinii lor începeau să care găleţi cu apă ca să mai potolească flăcările. Zeci de minute s-au luptat pompierii cu vâlvătaia puternică, după care au încercat să-şi dea seama de unde a pornit totul.

Cel mai probabil incendiul a fost provocat de un scurtcircuit. Familia rămasă sub cerul liber trebuie să-şi găsească un adăpost provizoriu.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Familie scoasă în stradă de flăcări