Antena Meniu Search
x

Familie spulberată de un șofer beat

Un tânăr teribilist din Sibiu a nenorocit două familii, după ce s-a urcat băut la volan. Adrian a intrat cu viteză pe contrasens şi a distrus maşina în care se aflau un copil de nouă ani împreună cu părinţii şi unchiul lui.

Vezi și

Un tânăr teribilist din Sibiu a nenorocit două familii, după ce s-a urcat băut la volan. Adrian a intrat cu viteză pe contrasens şi a distrus maşina în care se aflau un copil de nouă ani împreună cu părinţii şi unchiul lui. 

Autoturismul a luat foc imediat după impact. Şoferul, un tânăr de 22 de ani, a murit ars de viu înăuntru. Cumnatul lui n-a reuşit să-i scoată afară decât pe fiul şi pe soţia lui. Oamenii povestesc că tânărul ţipa îngrozit după ajutor dar de teama flăcărilor, nimeni nu s-a apropiat.

Un tânăr pasionat de maşini, drifturi şi viteză. Într-o secundă, maşina cu care se laudă în faţa prietenilor, pe facebook, a spulberat un autoturism în care se aflau patru suflete.

Adrian a pătruns pe contrasens la intrarea în comuna sibiană Slimnic. Nu s-a mai putut replia şi a ajuns direct în maşina în care erau Elena, împreună cu soţul, fiul şi fratele ei.

Daniel avea numai 22 de ani. Impactul frontal nu l-a omorât. Dar a aprins maşina ca o torţă. Iar tânărul a rămas captiv în flăcări.

Sora şi nepotul lui au fost scoşi din maşină de cumnatul lui Daniel. Bărbatul a văzut cum soţia se stinge în braţele lui. Doar copilul de 9 ani a supravieţuit. Dar starea lui e destul de gravă.

Băiatul se luptă să supravieţuiască într-un salon de lângă cel în care a fost internat şi Adrian, şoferul care a provocat nenorocirea. El şi pasagerul de pe scaunul din dreapta sunt, însă, în afara oricărui pericol.

Aceste imagini îl arată pe Adrian făcând drifturi. Este încurajat de prieten. Azi dimineaţă s-a urcat la volan după ce a băut mai multe pahare cu alcool. Poliţiştii i-au găsit o alcoolemie de 0.41. Şi nu e prima dată când se urcă băut la volan. Deşi are permis de nici doi ani, l-a avut deja suspendat de două ori, din această cauză.

Tânărul riscă să-şi petreacă următorii ani după gratii. Este cercetat pentru ucidere din culpă şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. Pedeapsa este de până la 25 de ani de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Familie spulberată de un șofer beat