Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Familie de urși, la ușa unui hotel din Argeș

Un hotel din Argeş a avut nişte oaspeţi neaşteptaţi. În goana după hrană, o familie de urşi a ajuns chiar la uşă. Iar turiştii au fost încântaţi de apariţia sălbăticiunilor. S-au apropiat, ca să-i fotografieze. Şi, chiar dacă este periculos, i-au şi hrănit.

de Redactia Observator

la 02.05.2019 , 09:20

Un hotel din Argeş a avut nişte oaspeţi neaşteptaţi. În goana după hrană, o familie de urşi a ajuns chiar la uşă. Iar turiştii au fost încântaţi de apariţia sălbăticiunilor. S-au apropiat, ca să-i fotografieze. Şi, chiar dacă este periculos, i-au şi hrănit. Până la urmă, urşii au făcut cale întoarsă şi au pornit spre pădure. Însă nu e prima oară când animalele poposesc în zonă, iar hotelierii îi sfătuiesc pe oameni să evite contactul cu ele.

Urşii surprinşi la Vidraru sunt familiarizaţi cu zona. Tot din cauza lor, Cetatea Poenari a fost închisă luna trecută. Animalele au un dispozitiv de monitorizare şi au fost duse în mediul lor natural, dar se întorc mereu.

Astfel de imagini au fost surprinse şi în judeţul Covasna. Un urs s-a aşezat la marginea şoselei, iar şoferii l-au hrănit şi i-au făcut poze.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Familie de urși, la ușa unui hotel din Argeș