Antena Meniu Search
x

Farmece în parc, la Ploiești, cu lumânări aprinse, în genunchi: "Să fie iubită de Marco toată viața" (video)

Farmece în parc, la Ploiești, cu lumânări aprinse, în genunchi: "Să fie iubită de Marco toată viața", se aude pe filmarea unde sunt surprinse două femei, una dintre ele în genunchi, cu lumânări aprinse.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 22.07.2020, 13:57

Magie neagră
Ritual de magie neagră, în parc, la Ploiești - Captură video
  • Două femei au fost filmate făcând ritualuri vrăjitorești.
  • Poliția încearcă se le identifice, după ce filmarea a devenit virală.

Imagini cu două femei însoțite de un copil de 2-3 ani care fac farmece într-un aprc din Ploiești, marți seara, au devenit virale pe rețelele de socializare, iar oamenii legii caută date certe despre cine ar fi putut înfăptui ritualul neobișnuit, mai ales într-o asemenea zonă de agrement. 

Totul s-a petrecut, conform cu ceea ce a scris cel care a filmat și a și postat imaginile pe Facebook în Parcul Olimpia din Ploiești. Se aude cum vrăjtoarea, care face cruci și are o lumină aprinsă într-o mână, descântă de dragoste: "Să fie iubită de Marco toată viața!"

După ora la care a fost făcută postarea, e posibil ca ritualurile vrăjitorești să fi fost făcute după miezul nopții. Totul a durat aproape jumătate de oră și cel care a filmat spune că împreună cu cele două femei era și un copil de 2-3 ani.

VEZI AICI IMAGINI CU RITUALUL DIN PARC, DE LA PLOIEȘTI

Pe acelaşi subiect

"Asa ceva?! In loc sa stai liniștit seara in parc, stai si privești cum fac asa zisele "vrăjitoare" vrăji de legare sentimentală...

Oare la acest nivel a ajuns această lume ? Oare unde se află Poliția Locală Ploiești ? Mentionez ca ma aflu in parcul se la Sala Sporturilor.

Magia neagră în parc ??? Cum ma asa ceva....

Alooo Poliția unde va aflati, stați încuiati in secții?", a scris cel care a filmat, pe Facebook.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Farmece în parc, la Ploiești, cu lumânări aprinse, în genunchi: "Să fie iubită de Marco toată viața" (video)