Antena Meniu Search
x

Fata care a fost violată se teme să mai iasă din casă

Cazul fetei din Vaslui care-a fost violată de şapte indivizi a stârnit un adevărat val de revoltă. Oameni simplii sau vedete au postat mesaje pe reţelele de socializare şi cer pedepsirea violatorilor

Vezi și

Cazul fetei din Vaslui care-a fost violată de şapte indivizi a stârnit un adevărat val de revoltă. Oameni simplii sau vedete au postat mesaje pe reţelele de socializare şi cer pedepsirea violatorilor

Filmul dramei a început anul trecut, pe 10 noiembrie. Doi dintre violatori au acostat-o pe tânără în staţia de autobuz şi i-au propus să o conducă acasă. Fata îl cunoştea pe unul dintre băieţi, aşa că s-a urcat în maşină fără teamă. A ajuns, însă, pe un câmp din Văleni, unde tinerii au mai chemat patru prieteni.

Fata a fost violată de cei şase tineri până la leşin. Apoi, au stropit-o cu alcool ca să se trezească. După, au plecat pe un alt câmp, din localitatea Moara Domnească, unde au mai chemat un prieten. Acolo, au batjocorit-o pe rând pe tânără, fără ca cineva să audă vreun zgomot.

După trei ore, fata a ajuns acasă. Când au văzut-o, părinţii au mers direct la medic şi-apoi la poliţie.

Revoltaţi de faptul că tinerii au fost lăsaţi în libertate, românii reacţionează! Unele vedete au postat fotografii şi mesajele pentru arestarea violatorilor.

Judecătorul care i-a lăsat liberi pe violatori este o femeie. Completul de judecată este acum verificat de Parchetul General. Un senator a propus, pe lângă puşcărie, castrarea chimică a celor şapte.

Tinerii au fost încurajaţi de prieteni şi colegi, tot pe reţelele de socializare. La sfârşitul anului trecut, curgeau comentariile prin care aceştia erau sfătuiţi să ţină capul sus!

Cei şapte tineri riscă, teoretic, maximum 12 ani de închisoare pentru viol şi 7 ani pentru privare de libertate. Dar, pentru că şi-au recunoscut fapta, s-ar putea ca pedeapsa să fie mai mică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Fata care a fost violată se teme să mai iasă din casă