Antena Meniu Search
x

Favoruri sexuale în loc de chirie

"Tânăr drăguţ caut o domnişoară drăguţă, studentă, pentru o relaţie de prietenie, un suflet bun, rog seriozitate." Anunţul e cât se poate de serios. Prietenia e de fapt o plată a chiriei în natură. Studentele din provincie cad în plasa profitorilor.

Vezi și

 Promit un trai ieftin şi lipsit de griji cu o singură condiţie. Tânăra chiriaşă trebuie să-i îndeplinească gazdei toate fanteziile. Specialiştii avertizează însă: iluzia se transformă repede în coşmar. Iată cum decurge o astfel de negociere, filmată cu o cameră ascunsă de reporterii Observator.

E preţul lui pentru un acoperiş deasupra capului. Pe acest domn, l-am găsit pe un site de anunţuri. "Un tânăr drăguţ caută o domnişoară drăguţă, studentă, pentru o relaţie de prietenie, un suflet bun, rog seriozitate", sună anunţul

L-am contactat, iar el a fixat repede şi o întâlnire. Face şi dovada unui trai sigur. Pentru a fi cât mai credibil, bărbatul intră în detalii.

Iar dacă tinerele domnişoare par greu de impresionat, domnului nu-i rămâne decât să grăbească oferta. Însă dincolo de uşă, nimic nu e gratis, spun specialiştii. Iar iluzia unui cămin câștigat uşor, şi fără bani, se transformă repede într-un adevărat coşmar.

Despre sexul cumpărat cu o chirie au auzit şi studenţii din campus. Din păcate, spun specialiştii, atâta timp cât există cerere va exista şi ofertă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Favoruri sexuale în loc de chirie