Antena Meniu Search
x

Două femei de peste 60 de ani au fost răpuse de gripă

Gripa continuă să răpească vieţi în România! Alte două femei au murit, iar bilanţul negru a ajuns la 25 de decese în acest sezon.

Ema Schweninger
de Ema Schweninger

la 10.02.2020, 20:45

Vezi și

Gripa continuă să răpească vieţi în România! Alte două femei au murit, iar bilanţul negru a ajuns la 25 de decese în acest sezon.

Una dintre femei avea 64 de ani, iar cealaltă, 66. Ambele aveau şi alte probleme de sănătate. Bilanţul deceselor a ajuns la 25, dar creşte îngrijorător şi numărul bolnavilor de la o zi la alta. 

În fiecare zi, mii de români ajung în Unităţile de Primiri Urgenţe cu simptome de gripă. Suntem în plină epidemie, iar medicii se aşteaptă ca numărul cazurilor să crească în următoarele săptămâni. 

S-au luat măsuri speciale şi în spitale şi în şcoli. Din cauza gripei, 50 de şcoli sunt închise total sau parţial în întreaga ţară. Între timp, au ajuns în ţară 35 de mii de doze de vaccin gripal. 

De mâine puteţi merge în cabintele medicilor de familie să vă vaccinaţi. Bolnavii cronici, persoanele peste 65 de ani, gravidele, copiii, bătrânii instituţionalizaţi şi personalul medical au prioritate. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Două femei de peste 60 de ani au fost răpuse de gripă