Antena Meniu Search
x

Femeia lovită de un camion pe zebră și-a sunat soțul și apoi a murit

Femeia lovită de un camion, în timp ce traversa strada împreună cu fiul ei, şi-a sunat soţul şi i-a cerut ajutor. Au fost ultimele cuvinte pe care le-a putut rosti, înainte să intre în comă

Vezi și

Femeia lovită de un camion, în timp ce traversa strada împreună cu fiul ei, şi-a sunat soţul şi i-a cerut ajutor. Au fost ultimele cuvinte pe care le-a putut rosti, înainte să intre în comă

Camionul a târât-o aproape zece metri pe asfalt şi i-a zdrobit picioarele. Pe zebră, copilul ei implora ajutor. Era rănit la cap şi la picioare, dar a supravieţuit. Rudele se roagă acum ca măcar el să trăiască.

Simona era cu Silviu de mână şi în ziua accidentului. Un camion şi trei maşini au trecut prin faţa lor până când femeia a decis că poate traversa strada în siguranţă cu fiul ei. A ignorat camionul care se pregătea să vireze la dreapta. Sau a fost prea sigură că şoferul i-a văzut. Când au păşit pe zebră, au fost spulberaţi. Valentin l-a ţinut conştient pe băiat, până când au ajuns medicii.

La zece metri depărtare, pe asfalt, Simona, mama lui Silviu, rostise ultimele cuvinte, înainte să intre în comă.

Simona a murit la spitalul din Sibiu. A pierdut prea mult sânge, după ce camionul i-a zdrobit pur şi simplu picioarele. Într-un spital din Bucureşti, fiul ei, Silviu, a ieşit dimineaţă din comă. Starea lui rămâne critică. A fost lovit la cap şi la picioare, iar medicii se tem de complicaţii. Băiatul s-a născut cu un handicap locomotor. Şi a fost operat de mai multe ori.

Pe 2 iulie, Silviu a împlinit opt ani şi, lângă tortul aniversar, s-a fotografiat cu mama. A fost ultima fotografie împreună. Pe aceeaşi trecere de pietoni care i-a despărţit, băiatul şi-a pierdut şi bunica.

Trupul neînsufleţit al Simonei va fi adus în această seară la o capelă din oraş. Tânăra de 36 de ani a crescut într-un orfelinat, iar rude are doar din partea soţului. Ele vor avea grijă şi de Silviu. Nu ştie că e orfan. Şoferul care i-a ucis mama a fost audiat la poliţie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Femeia lovită de un camion pe zebră și-a sunat soțul și apoi a murit