Antena Meniu Search
x

Femeia care a atacat un bărbat şi un copil, în Chiajna, internată la spital

Scene şocante s-au petrecut în miezul zilei într-un cartier de lângă Bucureşti. O tânără a urmărit un copil pe stradă, a intrat peste el în casă, l-a înjunghiat şi a încercat să-i dea foc. Băiatul de 10 ani practică artele marţiale. A reuşit să o rănească pe agresoare şi să fugă după ajutor.

de Redactia Observator

la 02.08.2019, 21:46

Vezi și

Scene şocante s-au petrecut în miezul zilei într-un cartier de lângă Bucureşti. O tânără a urmărit un copil pe stradă, a intrat peste el în casă, l-a înjunghiat şi a încercat să-i dea foc. Băiatul de 10 ani practică artele marţiale. A reuşit să o rănească pe agresoare şi să fugă după ajutor. În aceeaşi zi, femeia a mai atacat un bărbat.

Două apeluri la 112 la interval de doar câteva minute au declanşat panica în Chiajna. Erau anunţate două tentative de omor. Una dintre victime, un copil de 10 ani. 

Martorii povestesc că tânăra l-ar fi urmărit pe copil până acasă. 

"Anghel a intrat înăuntru, tipa l-a urmărit, am văzut pe camere, şi a intrat după el în casă. Prietenul lui a venit, a văzut că nu mai iese şi a auzit ţipete şi a ciocănit la uşă şi probabil că în acel moment s-a speriat. Copilul a fugit şi atunci vecina mea l-a luat şi l-a dus aici la magazin. A venit echipajul de poliţie şi ea a fugit pe fereastră şi uşor, uşor, trecea prin spate ca şi când nu s-ar fi întâmplat nimic. Liniştită, a stat ascunsă şi a prins-o acolo. Ea era rănită pentru că stătea cu mâna aşa", este povestit incidentul. 

Băiatul, care face arte marţiale, nu s-a pierdut cu firea. A rănit-o pe agresoare cu cuţitul şi a reuşit să fugă.

Tot vecinii sunt cei care spun că femeia nu părea deloc coerentă. 

Cu doar câteva minute înainte să se năpustească asupra copilului, tânăra a mai comis un atac, în acelaşi cartier.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un martor spune că "am înţeles că a intrat o doamnă peste băiatul ăsta care stă aici şi ar fi aruncat benzină pe el şi i-ar fi dat foc. Am văzut o femeie care vena pe aici, mai înaltă, dar nu ştiu dacă este vorba de aceeaşi persoană". 

Copilul şi bărbatul sunt în afara oricărui pericol. Tânăra este rănită şi a ajuns la spital. Potrivit unor surse, are 23 de ani, este din Vâlcea şi, în trecut, ar fi fost internată la un spital de psihiatrie din Capitală. Femeia ar fi însărcinată, spun aceleaşi surse.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Femeia care a atacat un bărbat şi un copil, în Chiajna, internată la spital