Antena Meniu Search
x

O femeie din judeţul Bacău l-a ucis pe tatăl copiilor ei, într-un acces de furie. I-a înfipt cuţitul în inimă

A încercat apoi să-şi ascundă crima, spunând că bărbatul s-ar fi lovit la locul de muncă. Poliţiştii au reţinut-o însă, iar acum femeia este cercetată pentru om

Vezi și

A încercat apoi să-şi ascundă crima, spunând că bărbatul s-ar fi lovit la locul de muncă. Poliţiştii au reţinut-o însă, iar acum femeia este cercetată pentru omor calificat.

Un păcat care i-a lăsat acum pe doi adolescenţi - o fată de 16 ani şi un băiat de 19 ani - fără părinţi.  

Înainte de a venit acasă, omul a băut. A fost şi motivul pentru care cei doi soţi s-au luat la ceartă. După câteva schimburi de replici, femeia n-a mai suportat. L-a înjunghiat pe bărbatul de 46 de ani direct în inimă. 

Maria Grigoruț, mătușa decedatului: "Da, ei se certau. Adevărul e că se certau. N-a fost nimeni, nici copiii n-au fost acasă."

După crimă femeia şi-a sunat fiul. L-a rugat să cheme ambulanţa, pe motiv că bărbatul s-ar fi lovit la locul de muncă. Abia când a ajuns acasă, băiatul a aflat ce s-a întâmplat de fapt. Dar era prea târziu. Până să ajungă echipajul de salvare, tatăl lui murise deja. 

Maria Rentea, vecină: "Dacă era acasă măcar, să se bage între ei. Băiatatul, ieri dimineaţă am întrebat, a spus că: tanti Maria, într-o secundă, când am intrat, era întâmplată treaba."

Femeia a încercat să-şi ascundă crima. Ba chiar şi-a pus fiul să ascundă cuţiul în grădina casei lor. Numai că planul nu i-a ieşit. 

Cei doi adolescenţi îşi vor conduce tatăl pe ultimul drum. Dar au rămas şi fără mamă. Femeia şi-ar putea petrece ani buni în spatele gratiilor. A fost deja reţinută pentru 30 de zile şi este cercetată pentru omor calificat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » O femeie din judeţul Bacău l-a ucis pe tatăl copiilor ei, într-un acces de furie. I-a înfipt cuţitul în inimă