Antena Meniu Search
x

Femeie bătută de un polițist băut

Un poliţist din Brăila cu prea multe grade. de la alcool a băgat doi oameni în spital aseară.A rănit un bărbat într-un accident rutier, apoi după ce au ajuns şi colegii săi la faţa locului s-a năpustit asupra unei femei care filma totul cu telefonul

Vezi și

Un poliţist din Brăila cu prea multe grade. de la alcool a băgat doi oameni în spital aseară.A rănit un bărbat într-un accident rutier, apoi după ce au ajuns şi colegii săi la faţa locului s-a năpustit asupra unei femei care filma totul cu telefonul. 

Imediat după impact, poliţistul a încercat să fugă, cel mai probabil pentru că băuse, spun martorii. Chiar în faţa colegilor săi poliţişti, agentul de ordine publică a devenit violent, şi a mai făcut o victimă

S-a năpustit asupra unei femei care filma totul cu telefonul mobil. După ce l-au potolit pe agentul pus pe harţă, poliţiştii au reuşit să-l facă să sufle în fiolă. Rezultatul era cel aşteptat. Poliţistul băuse.

Dus la spital, agentul a refuzat să dea probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Pentru asta i se va deschide dosar penal. Şi încă unul pentru lovire şi alte violenţe, deoarece femeia pe care a bătut-o a depus plângere. În plus, poliţistul va fi cercetat şi disciplinar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Femeie bătută de un polițist băut