Antena Meniu Search
x

Video Femeie confirmată cu Covid-19, găsită de jandarmi într-o stație de tramvai fără mască de protecție, în ultima zi de izolare

O femeie din Arad, confirmată cu Covid-19 și care nici nu purta mască de protecție, a fost prinsă de jandarmi într-o stație de tramvai.

Cornel Preda
de Cornel Preda

la 06.11.2020, 19:42

O femeie pozitivă Covid-19 a fost găsită de jandarmii arădeni într-o stație de tramvai
O femeie pozitivă Covid-19 a fost găsită de jandarmii arădeni într-o stație de tramvai - Facebook Jandarmeria Arad
  • Femeia figura în izolare la locul declarat, în perioada 24.10 – 06.11.2020
  • Femeia a refuzat inițial să se identifice în fața jandarmilor

Femeia în vârstă de 52 de ani a fost amendată cu 2.000 de lei pentru că nu a respectat măsurile de prevenire a răspândirii SARS-COV-2 şi perioada de izolare şi va fi cercetată şi pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Femeia, care și-ar fi pus masca abia la vederea jandarmilor, este declarată pozitivă pentru SARS CoV-2 și figura în izolare la locul declarat în perioada 24 octombrie - 6 noiembrie 2020.

Un echipaj de Jandarmerie a depistat într-o stație de tramvai, o femeie de 52 de ani din Arad, care nu purta masca de protecție sanitară, conform prevederilor legale. Echipajul de Jandarmerie desfășura o acțiune de responsabilizare a populației cu privire la respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii virusului SARS Cov-2.

Jandarmii i-au solicitat femeii să prezinte un document de identitate și i-au adus la cunoștință faptul că a încălcat o prevedere legală și urmează să fie sancționată. Femeia a refuzat cu insistență să dea relații cu privire la datele de identitate. După ce i-a fost adus la cunoștință faptul că va fi condusă la sediul Poliției pentru stabilirea identității, aceasta a cedat și le-a oferit jandarmilor datele solicitate.

În urma verificărilor efectuate, jandarmii au descoperit faptul că pe numele persoanei în cauză există o alertă de tip suspiciune persoană infectată cu coronavirus, drept urmare s-a luat legătura cu Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Arad, pentru confirmarea alertei. Conform autorității respective, femeia este declarată pozitivă la virusul SARS Cov-2 și figura în izolare la locul declarat, în perioada 24.10 – 06.11.2020”, a scris Jandarmeria Arad pe Youtube.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Femeia a fost amendată cu 2.000 de lei și va răspunde penal pentru fapta sa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Femeie confirmată cu Covid-19, găsită de jandarmi într-o stație de tramvai fără mască de protecție, în ultima zi de izolare