Antena Meniu Search
x

Video Femeie în comă după un grav accident produs în Timiș. Șoferii aflați în trafic au sărit imediat în ajutor

Un accident rutier grav a avut loc duminică după-amiază pe Drumul European 70, pe raza localității Șag, din Timiș. O femeie a fost transportată la spital în comă, după un impact violent între două autoturisme.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 25.04.2021, 19:04

Vezi și
  • Șoferii aflați în trafic au sărit imediat în ajutor, pentru că dintr-o mașină implicată în accident ieșea fum
  • Informații de ultimă oră, știrea este în curs de actualizare

Update 18:30 - Comunicatul IPJ Timiș: "Un bărbat de 35 ani, conducea un autoturism pe DN 59, din direcția Șag înspre municipiul Timișoara, iar la un moment dat, a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus de o femeie de 27 de ani, care circula regulamentar. În urma impactului, a rezultat rănirea celor 2 conducători auto, a unei femei de 28 de ani și a unei minore de 2 ani, pasagere în autoturismul condus de bărbat. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat faptul că bărbatul în vârstă de 35 de ani avea o îmbibație alcoolică de 0,38 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă"

Mai mulți șoferi aflați în trafic și martori au intervenit, imediat după impact. Din una dintre mașinile implicate în accident ieșea fum. Imagini filmate de un amator:

"La ora 16:47 am fost solicitați să intervenim la un accident rutier pe E70, în localitatea Șag. La fața locului s-au deplasat de urgență o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere, un echipaj SMURD și 3 ambulanțe SAJ", a transmis ISU Timiș.

În accident au fost implicate două autoturisme. Într-un autoturism se afla doar o persoană, care în urma impactului a rămas încarcerată. Victima, o femeie, a fost extrasă de către echipajul de descarcerare și transportată la spital în stare comatoasă. 

În celălat autoturism se aflau doi adulți si un copil. Cele trei persoane au fost transportate la spital cu leziuni ușoare.

*Articol realizat cu ajutorul informațiilor transmise de corespondentul Observator Iulia Pop.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Femeie în comă după un grav accident produs în Timiș. Șoferii aflați în trafic au sărit imediat în ajutor