Femeia care a plesnit o vânzătoare din Baia Mare, amendată de polițiști

De Cornel Preda.
Publicat: 21.07.2020, 15:58.
Actualizat: 21.07.2020, 16:01

Femeia care a lovit o vânzătoare pentru că i-a spus să îşi pună masca de protecţie într-un magazin din Baia Mare a fost amendată, după ce poliţiştii s-au autosesizat.

Femeia care a plesnit o vânzătoare din Baia Mare, amendată de polițiști

Tânăra, în vârstă de 36 de ani, a fost amendată cu 500 de lei, însă doar pentru faptul că nu purta mască de protecţie într-un spaţiu închis. Aceasta este de altfel amenda minimă prevăzută de lege.

În urma apariției în mediul online a unor imagini video când o vânzătoare este agresată de către o femeie, polițiștii au identificat agresoarea ca fiind o femeie din Baia Mare. Aceasta a fost sancționată contravențional pentru nepurtarea măștii de protecție în contextul stării de alertă”, ne-au comunicat polițiștii.

Conform sursei citate, vânzătoarea nu a depus plângere și pentru lovitura încasată, astfel că agresoarea nu poate fi cercetată pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe.

Vânzătoarea, pălmuită pentru că i-a cerut femeii să își pună masca

Conform imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, o femeie a intrat în magazin pentru a plăti nişte facturi, însă nu purta mască de protecţie, conform legislaţiei în vigoare.

Una dintre vânzătoare, care era ocupată iniţial cu o altă clientă, i-a cerut femeii de două ori să îşi pună masca de protecţie, dar aceasta a refuzat.

Vânzătoarea ne-a declarat că, în acel moment, a decis să nu o servească şi i-a spus, întinzându-i înapoi facturile, că nu îi acceptă banii pentru că nu are mască.

Nici nu a terminat bine de vorbit că femeia a lovit-o peste faţă pe angajata magazinului şi a ieşit val-vârtej din încăpere.

Material realizat cu informaţii şi imagini furnizate de reporterul Simona Vasiac.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.