Antena Meniu Search
x

Femeia care a plesnit o vânzătoare din Baia Mare, amendată de polițiști

Femeia care a lovit o vânzătoare pentru că i-a spus să îşi pună masca de protecţie într-un magazin din Baia Mare a fost amendată, după ce poliţiştii s-au autosesizat.

Cornel Preda
de Cornel Preda

la 21.07.2020, 16:01

Femeia care a plesnit o vânzătoare din Baia Mare, amendată de polițiști Vezi și
  • Femeia a primit amenda minimă prevăzută de lege
  • Vânzătoarea nu a depus plângere pentru lovitură

Tânăra, în vârstă de 36 de ani, a fost amendată cu 500 de lei, însă doar pentru faptul că nu purta mască de protecţie într-un spaţiu închis. Aceasta este de altfel amenda minimă prevăzută de lege.

În urma apariției în mediul online a unor imagini video când o vânzătoare este agresată de către o femeie, polițiștii au identificat agresoarea ca fiind o femeie din Baia Mare. Aceasta a fost sancționată contravențional pentru nepurtarea măștii de protecție în contextul stării de alertă”, ne-au comunicat polițiștii.

Conform sursei citate, vânzătoarea nu a depus plângere și pentru lovitura încasată, astfel că agresoarea nu poate fi cercetată pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe. 

Vânzătoarea, pălmuită pentru că i-a cerut femeii să își pună masca

Conform imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, o femeie a intrat în magazin pentru a plăti nişte facturi, însă nu purta mască de protecţie, conform legislaţiei în vigoare.

Una dintre vânzătoare, care era ocupată iniţial cu o altă clientă, i-a cerut femeii de două ori să îşi pună masca de protecţie, dar aceasta a refuzat.

Vânzătoarea ne-a declarat că, în acel moment, a decis să nu o servească şi i-a spus, întinzându-i înapoi facturile, că nu îi acceptă banii pentru că nu are mască.

Nici nu a terminat bine de vorbit că femeia a lovit-o peste faţă pe angajata magazinului şi a ieşit val-vârtej din încăpere.

Material realizat cu informaţii şi imagini furnizate de reporterul Simona Vasiac.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Femeia care a plesnit o vânzătoare din Baia Mare, amendată de polițiști