Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un bărbat gelos din Botoșani și-a stropit iubita cu benzină și i-a dat foc

Clipe de groază pentru o femeie de 43 de ani din judeţul Botoşani, după ce partenerul ei de viaţă a stropit-o cu benzină şi a incendiat-o. Femeia a scăpat ca prin minune, salvată de o vecină care a aruncat apă pe ea. Flăcările s-au extins însă în camera în care s-a petrecut incidentul şi l-au cuprins şi pe agresorul de 50 de ani.

de Redactia Observator

la 30.01.2020 , 11:04

Clipe de groază pentru o femeie de 43 de ani din judeţul Botoşani, după ce partenerul ei de viaţă a stropit-o cu benzină şi a incendiat-o. Femeia a scăpat ca prin minune, salvată de o vecină care a aruncat apă pe ea. Flăcările s-au extins însă în camera în care s-a petrecut incidentul şi l-au cuprins şi pe agresorul de 50 de ani. Se pare că intenţionat şi-ar fi dat şi el foc. Ambii au ajuns la spital, în stare gravă, iar medicii se luptă să îi salveze. Atenție, informaţii cu un puternic impact emoţional.

Individul de 50 de ani venise în casa partenerei sale din comuna Vorona să îşi ia bagajele. Se pare că în cuplu lucrurile nu mergeau bine, iar gelozia ar fi aprins scânteia scandalului. Bărbatul ar fi suspectat-o pe iubita lui că îl înşeală.

În scurt timp, individul a aruncat cu benzină pe femeie, după care a incendiat-o. Vecina care a salvat-o retrăieşte clipele de coşmar. Focul s-a extins rapid şi a cuprins şi casa femeii de 43 de ani. Individul a fost şi el înghiţit de flăcările pe care le provocase.

Vezi și

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ambii au ajuns de urgenţă la Spitalul din Iaşi, în stare gravă. Victima are arsuri pe o suprafaţă mare a corpului, în timp ce atacatorul ei este în stare critică, având căile aeriene afectate.

Poliţiştii au deschis acum dosar penal pe numele individului.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Un bărbat gelos din Botoșani și-a stropit iubita cu benzină și i-a dat foc