Antena Meniu Search
x

Un festival al gusturilor, în centrul Capitalei. Mâncărurile și tradițiile au fost reînviate

Mâncăruri şi dulciuri care ne-au marcat copilăria ori tradiţii moştenite din moşi strămoşi sunt reînviate acum în centrul Capitalei.

de Redactia Observator

la 23.09.2020, 14:07

Vezi și
  • După şase minute de rumenit la jar, kurtoşii din Orăştie prind gust.
  • Reţeta producătorului e moştenire de la bunica lui.

Pe Insula de pe Lacul Fundeni s-a dat startul deja de câteva zile la un festival teoretic al mustului. Practic, cuprinde mult mai mult de atât.

Găsiţi acolo nu doar ateliere de tot felul, dar şi dulceţuri, gemuri, peltea, miere, clătite cu dulceaţă sau varză călită cu afumătură. O nebunie de gusturi din Moldova şi nu numai. Şi pentru că o echipă Observator a fost acolo, ne-am ales şi cu un cadou.

Pentru câteva zile, Insula de pe Lacul Fundeni s-a transformat în raiul gurmanzilor. Până duminică, pofticioşii se pot delecta cu preparate pentru toate gusturile. Tot aici găsesc şi cea mai mare. mustărie din Bucureşti.

Loc este însă şi pentru desert. După şase minute de rumenit la jar, kurtoşii din Orăştie prind gust. Reţeta producătorului e moştenire de la bunica lui.

Pe Insula din centrul Capitalei nu e însă loc doar pentru gustări. Diverse ateliere îi aşteaptă pe cei mai mici dintre oaspeţi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Un festival al gusturilor, în centrul Capitalei. Mâncărurile și tradițiile au fost reînviate