Antena Meniu Search
x

Cel mai mare festival românesc de sport are loc la Cluj (Video)

Dacă iubiţi mişcarea în aer liber, cu siguranţă ar trebui să vă îndreptaţi paşii către Cluj-Napoca. De astăzi şi până duminică inclusiv, oraşul găzduieşte cel mai mare eveniment sportiv din ţara noastră. Sunt zeci de sporturi, de la tenis, la fotbal şi la volei, pe care le puteţi încerca gratuit.

de Redactia Observator

la 13.06.2019, 18:18

Vezi și

Dacă iubiţi mişcarea în aer liber, cu siguranţă ar trebui să vă îndreptaţi paşii către Cluj-Napoca. De astăzi şi până duminică inclusiv, oraşul găzduieşte cel mai mare eveniment sportiv din ţara noastră. Sunt zeci de sporturi, de la tenis, la fotbal şi la volei, pe care le puteţi încerca acolo gratuit. Să nu vă mire dacă printre participanţi veţi întâlni sportivi de performanţă consacraţi.

Cea de-a doua ediție Sports Festival are loc în perioada 13-16 iunie, în Cluj-Napoca și aduce publicului peste 30 de sporturi care pot fi încercate gratuit de publicul larg în cele 4 zile de festival, alături de cel mai îndrăgit sportiv al României, Simona Halep.

Participanţii la festival pot încerca zeci de sporturi, indiferent de nivel

Amatori şi profesionişti, părinţi şi antrenori, copii şi campioni, toţi pot practica sportul preferat sau pot învăţa regulile unui sport nou în cele 4 zile. 

În ultimii doi ani au fost aduse în faţa clujenilor competiţii naţionale şi europene importante. Mâine, de la ora 12.00, va începe Sports Festival cu inițiere (peste 30 de sporturi care pot fi încercate gratuit de public), iar pe tot parcursul zilei vor exista competiţii. 

Sports Festival îi provoacă pe copii și pe adulți să își descopere abilitățile sportive și pasiunea pentru sporturi din cele mai diverse, precum fotbal, tenis, baschet, beach volley, patinaj pe role, caiac, scrimă, înot, arte marțiale și multe altele. 

Mâine vor exista mai multe activități pentru copii, printre care patinaj pe role, rugby, beach volley. Cel mai interesant se anunţă însă a fi Iquest night triathlon care va avea trei probe de câte 2 km: 2km rowing, 2km cycling, 2km alergare. 

Echipele vor fi de minim 3, maxim 5 persoane. Pentru fiecare participant înscris, iQuest donează 6 euro pentru tabăra terapeutică Yuppi Camp de anul acesta.

Organizatorii îşi propun 500 de participanți la Triatlon, pentru ca din taxa de participare și donația iQuest să acopere 168 ore de activități de recreere terapeutică pentru 7 copii cu diabet din Taberele Yuppi Camp și costurile aferente. 

Între 13-16 iunie, clujenii au sansa să participe la peste 30 de sporturi. Inițieri, competiții, demonstrații, întâlniri cu sportivi de performanță, plus un program chill de concerte & streetfood. 

La Sports Festival, mișcarea se îmbină cu distracția.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Cel mai mare festival românesc de sport are loc la Cluj (Video)