Antena Meniu Search
x

Festivalul Electric Castle a fost amânat pentru 2021. Organizatori: „Biletele voastre sunt în siguranță”

Organizatorii Electric Castle au anunțat că amână evenimentul din acest an, urmând ca biletele deja achiziționate să poată fi folosite anul viitor, din perioada 14 – 18 iulie 2021, când va avea loc festivalul.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 02.06.2020, 10:31

Electric Castle a fost amânat pentru 2021
Electric Castle a fost amânat pentru 2021 - Facebook/Electric Castle
  • Festivalul Electric Castle a fost reprogramat pentru 14-18 iulie 2021.
  • Biletele deja achiziționate rămân valabile pentru festivalul de anul viitor.

Organizatorii scriu, într-un mesaj postat pe Facebook, că au sperat până în ultimul moment că vor putea găsi un scenariu ideal care să le fi permis construirea Electric Castle însă ”incertitudinile cu privire la măsurile de siguranță și sănătate pe care ar trebui să le implementăm, restricțiile de călătorie pentru perioada următoare și alte detalii pe care le plănuim în avans pentru a putea livra experiența mult așteptată” au făcut imposibil acest lucru.

”Nici de la autorități nu am primit până acum răspunsuri referitoare la detalii specifice, de planificare sau în legătură cu situația festivalului. Sănătatea și siguranța voastră au fost întotdeauna prioritatea noastră absolută și, din păcate, în acest moment, nu există un scenariu ideal în care festivalul să se desfășoare în deplină siguranță. Având în vedere toate aceste aspecte, am decis să alegem calea cea mai sigură și să amânăm EC8 pentru 14 – 18 iulie 2021”, se arată într-un comunicat.

”E o decizie grea care ne afectează pe toți. Atât pe voi, fanii, cât și pe miile de oameni care fac acest festival posibil. De la echipe de producție, tehnicieni, artiști, arhitecți, vendori, voluntari și oameni din comunitatea locală, toți simțim aceeași dezamăgire și știm că vom resimți efectele”, au mai scris organizatorii.

Biletele deja achiziționate pentru Electric Castle 2020 vor putea fi folosite anul viitor, când a fost reprogramat festivalul.

”Ce urmează acum? În primul rând, biletele voastre sunt în siguranță. Toate biletele achiziționate vor fi valabile pentru ediția din 2021. Cei care nu vor putea participa vor avea la dispoziție și alte opțiuni. Vom reveni cu detalii în zilele următoare, iar până atunci vă mulțumim anticipat de răbdare”, se arată în comunicat.

De asemenea, potrivit organizatorilor, și artiștii care ar fi trebuit să urce pe scenă la festivalul din 2020 vor avea ocazia să își reîntâlnească fanii în iulie 2021.

”Ne vom revedea cu siguranță la castel, doar că de data asta va trebui să așteptăm un pic mai mult”, mai scriu organizatorii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Festivalul Electric Castle a fost amânat pentru 2021. Organizatori: „Biletele voastre sunt în siguranță”