Antena Meniu Search
x

Cele mai spectaculoase festivaluri urbane din minivacanţa de Rusalii

În minivacanţa de Rusalii, cei care nu au plecat la mare s-au relaxat la festivaluri. În marile oraşe, sunt evenimente pentru toate gusturile. Reporterii Observator au făcut un tur al celor mai spectaculoase locuri.

de Redactia Observator

la 16.06.2019, 02:08

Vezi și

În minivacanţa de Rusalii, cei care nu au plecat la mare s-au relaxat la festivaluri. În marile oraşe, sunt evenimente pentru toate gusturile. Reporterii Observator au făcut un tur al celor mai spectaculoase locuri. Oamenii care au mers să se bucure de cireşe, de burgeri sau de show-uri nu au fost dezamăgiţi că nu au plecat în vacanţă. Pentru cei mici a fost creat universul copilăriei. 

Domeniul Palatului Ştirbey e acum un tărâm de poveste. În Zurlandia, cei mici au dansat, au cântat, au desenat alături de personajele lor preferate.

Popular, luna iunie se mai numeşte şi "Cireşar", aşa că nu putea lipsi un festival dedicat fructelor de sezon.

Preparată după o reţetă din Maramureş, sută la sută bio, dulceaţa se pregăteşte chiar sub ochii vizitatorilor. La o tarabă învecinată, un producător din Focşani a adus patru soiuri de cireşe.

Organizatorii au vrut să bată şi un record. O tartă uriaşă de 11 metri şi 300 de kilograme. Asta îi aşteaptă pe pofticioşi în Parcul Naţional. Este vorba despre o tartă cu cremă de vanilie şi 50 de kilograme de cireşte. Iar cei care vor să o guste o pot face pe loc.

Cei care nu au avut chef de gusturi tradiţionale au mers la festivalul de mâncare stradală. Aici, bucătarii au pregătit fructe de mare, hot-dog şi burgeri.

Cel mai popular a fost burger-ul botezat după solistul trupei Queen. Freddie. A costat 35 de lei.

Startul festivalurilor estivale abia a fost dat. În marile oraşe, weekendurile se anunţă animate toata vara.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Cele mai spectaculoase festivaluri urbane din minivacanţa de Rusalii