Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Fetiţă de patru luni, bătută cu bestialitate de propriul tată

Caz înfiorător şi deopotrivă revoltător în Vaslui! O fetiţă de doar patru luni a ajuns în stare gravă la spital, de dimineaţă, după ce a fost lovită cu pumnii de tatăl ei

de Redactia Observator

la 29.04.2014 , 13:30

 Totul a început în acestă dimineaţă când cei doi soţi s-au certat, se pare, din cauza părinţilor femeii. Bărbatul nu era de acord ca aceştia să vină la ei în casă şi a vrut să o convingă şi pe femeie să nu-i primescă. Dar cearta a degenerat.

Deşi mama o ţinea în braţe pe copila de doar patru luni, bărbatul a început să o lovescă, atât pe ea cât şi pe copilul lor. Fetiţa a fost lovită de mai multe ori, cu pumnii, în zona capului. Mama a fost cea care a sunat la 112 şi a cerut ajutor.

O ambulanţă a ajuns imediat în comuna Rafaila şi a transportat-o de urgenţă pe copilă la spitalul din Vaslui. Aceasta are un hematom la cap în urma loviturii primite de la tatăl său şi a fost diagnosticată cu traumatism cranio-cerebral. Din fericire, acum este mai bine, stabilă hemodinamic şi respirator.

Vezi și

Cei de la ambulanţă au anunţat şi poliţia. În acest caz a fost declanşată o anchetă, bărbatul este cercetat pentru lovire şi alte violenţe. El şi-a recunoscut fapta, dar spune că ar fi fost din greşeală. Acum, inclusiv Direcţia pentru Protecţia Copilului Vaslui a fost sesizată. Bebeluşul mai are încă patru fraţi, copii care culmea, au rămas deocamdată acasă cu tatăl lor.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Fetiţă de patru luni, bătută cu bestialitate de propriul tată