Antena Meniu Search
x

Fetiţă de doi ani intoxicată cu monoxid de carbon

O copilă de doi ani din judeţul Sibiu e în spital, în stare gravă. Copilul s-a intoxicat cu monoxid de carbon, după ce o canapeaua din camera ei a luat foc. Fetiţa era singură acasă când incendiul a cuprins încăperea

Vezi și

O copilă de doi ani din judeţul Sibiu e în spital, în stare gravă. Copilul s-a intoxicat cu monoxid de carbon, după ce o canapeaua din camera ei a luat foc. Fetiţa era singură când incendiul a cuprins încăperea

N-a avut pe nimeni în preajmă care s-o ajute pentru că părinţii erau plecaţi de acasă.

Vecinii au fost cei care au găsit fetiţa. Tatăl şi mama ei nu erau acasă. Bărbatul munceşte cu ziua prin sat, iar mama îl ducea pe fratele ei mai mare la grădiniţă. Oamenii au mers imediat după tatăl copilei să-l cheme acasă, unde lovise nenorocirea. Cu toţii au încercat cum au putut s-o ajute pe copila intrată în stop cardiorespirator din cauza monoxidului de carbon.

Localnicii au stins focul cu găleţile cu apă până au venit pompierii, iar o ambulanţă SMURD a dus-o pe copilă la spital. Starea ei e însă gravă.

Cauza incendiului nu a fost încă stabilită. Sunt însă două ipoteze, momentan: fie un scurt-circuit, fie copila s-a jucat cu un chibrit, care-a aprins imediat canapeaua din cameră.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Fetiţă de doi ani intoxicată cu monoxid de carbon