Antena Meniu Search
x

Fetiţa de un an şi patru luni care a murit după ce un dulap s-a prăbuşit peste ea în casă, s-ar fi asfixiat

Necropsia nu e gata, dar medicii susţin că, cel mai probabil, decesul Erikăi a survenit din cauza lipsei de aer. Anchetatorii au deschis un dosar pentru moarte suspectă.

Vezi și

Necropsia nu e gata, dar medicii susţin că, cel mai probabil, decesul Erikăi a survenit din cauza lipsei de aer. Anchetatorii au deschis un dosar pentru moarte suspectă.

-Acesta este dulapul care a căzut?

Un corp de mobilier, pe roţi, de doar câteva kilograme, a devenit călău pentru un copil de un an şi patru luni. Erika. Fetiţa se juca în camera ei, în timp ce părinţii erau în bucătărie. Nu au auzit niciun sunet. 

-Părinţi model, model pentru satul ăsta care suntem noi aici.

Pe acelaşi subiect

-Sunt oameni care, cu respect, cu grijă de copii. 

Când au intrat în cameră au găsit copilul cu faţa în jos. Peste Erika zăcea dulapul cu sertare. Cazul nu este unul izolat. Statisticile arată că multe dintre accidentele casnice sunt din cauza neasigurării corpurilor de mobilier cu prindere în pereţi, aşa cum este recomandat. 

Speciliştii spun că, mai ales în case unde sunt copii, mobilierul trebuie să fie fix. Fără roţi, pentru ca atunci când cei mici se joacă pe lângă el, să nu facă balans şi să cadă. 

Rezultatul necropsiei Erikăi va fi gata mâine. Anchetatorii susţin că oricare ar fi cauza decesului, nu se poate pune problema ca părinţii să fie acuzaţi de neglijenţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Fetiţa de un an şi patru luni care a murit după ce un dulap s-a prăbuşit peste ea în casă, s-ar fi asfixiat