Antena Meniu Search
x

MARE ATENŢIE în vacanţă, în BULGARIA! Doi români au rămas fără maşinile de lux, în staţiunile montane de la vecini. Iar HOŢII sunt de negăsit...

Tot mai mulţi români se plâng că au fost păbugiţi în staţiunile din ţara vecină. Un craiovean povesteşte cum a rămas fără autoturismul parcat în faţa unui complex de lux. Bolidul i-a fost furat în prima zi de vacanţă, iar el n-a apucat nici măcar să-şi recupereze bagajele.

Vezi și

Tot mai mulţi români se plâng că au fost păbugiţi în staţiunile din ţara vecină. Un craiovean povesteşte cum a rămas fără autoturismul parcat în faţa unui complex de lux. Bolidul i-a fost furat în prima zi de vacanţă, iar el n-a apucat nici măcar să-şi recupereze bagajele.

Două maşini puternice, de zeci de mii de euro, au dispărut în ultimele zile din faţa unor ansambluri hoteliere de lux, din staţiunile din Bulgaria. 

Sergiu era cu toată familia, la schi. Autoturismul de lux aparţine tatălui său, un om de afaceri din Constanţa. A fost furată în ultima zi de vacanţă, chiar din faţa complexului din Bansko, unde erau cazaţi.

Fiul său a anunţat furtul de peste 30.000 de euro şi pe Facebook, unde mesajul a fost distribuit de mii de ori. Culmea ironiei, ultima fotografie este făcută cu schiurile chiar lângă autoturismul hibrid ediţie 2017. A aflat că, prin ceea ce trece el, au trecut şi alţi români. 

Pe acelaşi subiect

Maşina lui a fost furată imediat cum a ajuns în Bulgaria, în această lună. Nu a apucat nici măcar să-şi ia toate bagajele din portbagaj. S-a documentat pe internet şi crede că ştie cum au dat hoţii lovitura. 

-Rămăşiţele de la yală, le-am găsit jos în zăpadă!

-Care e paguba, la cât se ridică valoarea maşinii?

-24.000 de euro. 

Surprinzător, scenariul este acelaşi. Camerele de supraveghere brusc nu mai funcţionează. Sau... tocmai ce şi-au schimbat direcţia de supraveghere şi nu au mai acoperit locul de unde au dispărut autoturismele, ca în cazul lui Sergiu, care a observat că obiectivul a fost întors.

Sunt vânate în principal maşini noi, înmatriculate în România. Dar hoţii nu le-ar ocoli nici pe cele vechi, pe care le dezmembrează. Pe reţeaua de socializare sunt multe mărturii. 

"Fiți sigur că nu o mai găsiți! Nouă ne-au furat un TIR de 20 de tone, din poarta fabricii de sticlă de la Plovdiv. Era nou și cu GPS pe el."

"Acum câţiva ani, ni s-a furat şi nouă tot un X5, din parcarea hotelului, în Nisipurile de Aur. Maşina a fost deschisă din laptop în 20 de secunde şi au plecat cu ea pe roţi." 

"Eu nu mai pun piciorul în Bulgaria. Acum patru ani au furat un BMW din parcarea plătită, păzită şi dotată cu camere."

Cei care au CASCO speră să-şi recupereze măcar o parte din pagubă.

Cei mai mulţi dintre păgubiţi primesc o dovadă de la autorităţi că într-adevăr au fost furaţi. Dar cele mai multe dintre dosare sunt închise de procurorii bulgari, care nu reuşesc să ajungă la hoţi. Iar cazurile se repetă şi vara şi iarna, în staţiunile bulgăreşti.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » MARE ATENŢIE în vacanţă, în BULGARIA! Doi români au rămas fără maşinile de lux, în staţiunile montane de la vecini. Iar HOŢII sunt de negăsit...