Antena Meniu Search
x

DURERE ŞI FURIE după sinuciderea elevului din Neamţ! E scandal pe PATERNITATEA pruncului purtat în pântece de profesoara pe care a iubit-o adolescentul!

Scandalul sexual şi de suicid din Neamţ, în care au fost implicaţi o profesoară - soţie de preot - şi elevul său, e departe de final. Acuzată că a rămas însărcinată cu băiatul de 17 ani, femeia este în arest la domiciliu.

Vezi și

Scandalul sexual şi de suicid din Neamţ, în care au fost implicaţi o profesoară - soţie de preot - şi elevul său, e departe de final. Acuzată că a rămas însărcinată cu băiatul de 17 ani, femeia este în arest la domiciliu.

De patru zile, apartamentul în care locuieşte Crinela Marc a devenit închisoare. Femeia e în arest la domiciliu, după ce relaţia cu elevul său, Marius, a ieşit la iveală, dar şi după ce el s-a sinucis. Dascălul nu are voie să părăsească locuinţa decât atunci când e chemat la Poliţie. În acest timp, soţul, preot, a preluat toate atribuţiile. El este cel care duce copiii la şcoală şi îi aduce înapoi. 

-Nu va avea voie să ia legătura cu părţile din dosar, fie martori, fie alte părţi. 

După ce faptele au ieşit la iveală, părinţii băiatului bănuit că ar fi tatăl copilului au cerut un test de paternitate, care să dovedeasă relaţia ilegală dintre fiul lor şi profesoara de română.

Pe acelaşi subiect

-Copilul nascut într-o căsatorie, conform legii, tatăl copilului este soţul mamei. Rămâne la latitudinea mamei dacă va vrea să facă, după momentul naşterii, un test de paternitate  

Mai mult, avocata profesoarei spune că nici daunele morale cerute de familia băiatului nu ar fi întemeiate. 

-Dacă rezultă că există o cauzalitate între infracţiunea pentru care este cercetată clienta mea şi gestul suicidal, atunci putem discuta de eventuale daune.

Crinela Marc rămâne în arest la domiciliu pentru încă 26 de zile. Scandalul terminat cu o tragedie a izbucnit săptămâna trecută. Toată comunitatea din Neamţ a fost şocată la vestea că un elev de la Liceul Teologic şi-a luat viaţa după o relaţie intimă cu profesoara sa, şi ea soţie de preot. Stupoarea a fost cu atât mai mare cu cât din apropierea lor a rezultat şi o sarcină. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » DURERE ŞI FURIE după sinuciderea elevului din Neamţ! E scandal pe PATERNITATEA pruncului purtat în pântece de profesoara pe care a iubit-o adolescentul!