Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Imagini dramatice în Mangalia. Fetiță de 11 ani, scoasă fără suflare din apa învolburată. Fusese lăsată singură, deși era arborat steagul roșu

Marea agitată a ucis încă un copil, în Mangalia. O fetiţă de 11 ani, pe care unchiul ei a lăsat-o singură în valuri, cu un colac - deşi pe plajă era arborat steagul roşu. Curenţii puternici au tras-o sub apă, iar salvatorii nu au mai putut face nimic, când au adus-o la mal.

de Redactia Observator

la 24.08.2018 , 10:15

Marea agitată a ucis încă un copil, în Mangalia. O fetiţă de 11 ani, pe care unchiul ei a lăsat-o singură în valuri, cu un colac - deşi pe plajă era arborat steagul roşu. Curenţii puternici au tras-o sub apă, iar salvatorii nu au mai putut face nimic, când au adus-o la mal. La final de sezon, salvamarii fac încă un apel, pentru ca bilanţul morţilor să nu mai crească. Colacul nu salvează vieţi.

Pe plaja din Mangalia, medicii încearcă să readucă la viaţă o fetiţă de 11 ani, pe care salvamarii au scos-o inconştientă din apă. Din păcate, nu răspunde manevrelor de resuscitare. Chiar lângă targă, înfipt în nisip, este steagul roşu, ignorat de turiştii inconştienţi.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri sociale » Imagini dramatice în Mangalia. Fetiță de 11 ani, scoasă fără suflare din apa învolburată. Fusese lăsată singură, deși era arborat steagul roșu