Antena Meniu Search
x

Fetiţele măcelărite de propriul tată, conduse pe ultimul drum

Un oraş întreg s-a strâns într-un cortegiu imens, în urma fetiţelor măcelărite de propriul tată.

Vezi și

 Un oraş întreg s-a strâns într-un cortegiu imens, în urma fetiţelor măcelărite de propriul tată. Andreea şi Nicoleta au fost conduse, pe ultimul drum, de mii de oameni. Le-a dus, spre mormânt, acelaşi preot care le-a şi botezat.

Uneori, suferinţa e atât de mare încât o familie nu o poate îndura singură. Un oraş întreg s-a îmbrăcat în doliu, pentru fetiţele înmormântate în alb. Pentru Andreea, pentru Nicoleta. Şi pentru mama lor. Trei cruci, care plutesc deasupra mulţimii. Au împărţit un sfârşit crud, sub loviturile tatălui. Vor împărţi şi mormântul.

Şi le-a condus pe drumul spre odihna nesfârşită, presărat cu flori. Împreună cu un cortegiu atât de numeros, încât poliţiştii au fost nevoiţi să blocheze mai multe străzi. Până şi oamenii care priveau de la balcon întreaga procesiune a durerii au izbucnit în lacrimi.

Bătrânul lor bunic se zbate în continuare. Le-a ţinut în braţe când s-au născut. Le-a ridicat un om de zăpadă, cât a putut de mare. Şi tot el le-a găsit fără suflare. Pentru bătrân, fetiţele erau totul. Şi acum nu mai are nimic.

Andreea şi Nicoleta îşi vor dormi somnul veşnic alături de mama lor. Lângă celălalt bunic, care nu a apucat să vadă tragedia. Călăul lor, tatăl ucigaş, trăieşte. E încă în stare gravă, într-un spital din Bucureşti. Dacă îşi va reveni, nu va putea nici măcar să aprindă o lumânare la mormintele îngerilor lui. Va ajunge direct în închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Fetiţele măcelărite de propriul tată, conduse pe ultimul drum