Antena Meniu Search
x

Filmul arestării primarului Capitalei, Sorin Oprescu!

Arestarea primarului Capitalei zguduie România! I Sorin Oprescu este după gratii, pentru luare de mită! Un om de încredere, din primărie, l-a trădat!

Vezi și

Arestarea primarului Capitalei zguduie România! IMAG DE IERI, OPRESCU IN CATUSE Sorin Oprescu este după gratii, pentru luare de mită! Un om de încredere, din primărie, l-a trădat!

Cel pe care edilul îl numise şef la Administraţia Cimitirelor, după ce înainte a condus lucrările de renovare la Palatul Mogoşoia. Procurorii au folosit tehnică de filaj şi microfoane ascunse. Şi doctorul Oprescu ar fi avut limbaj codificat, spun procurorii! Iată filmul acţiunii de amploare, condimentat cu detalii despre şpaga din punga de cadou, ascunsă sub o pernă. 

La miezul nopţii, maratonul percheziţiilor, audierii şi judecăţii s-a încheiat. Un adevărat cutremur! În politică şi în justiţie!

Casa primarului Capitalei a fost dată peste cap. În căutarea probelor: aparate de bruiaj şi bani. Mulţi bani! Numele de cod, pentru vila din Ciolpani, ar fi fost "LA ŢARĂ" sau "CÂMP"!

În faţa judecătorilor, s-a refăcut filmul "plicului otrăvit " oferit doctorului de către omul de încredere, Bogdan Popa, şeful de la Administraţia Cimitirelor.

În sediul DNA, microfoanele martorilor sub acoperire ar fi înregistrat când primarul îl întreba pe Popa dacă banii erau marcaţi. Mita ar fi venit din ultimul contract pentru lucrările de la Mogoşoaia.

Palatul Mogoşoaia. În ultima vreme, un obiectiv turistic, mai ales după renovările de 32 de milioane de euro! O sumă fabuloasă pentru acest domeniu evaluat la nici jumătate de milion de euro. Presupusa mită care l-a băgat pe edil după gratii ar fi venit din ultimul contract, cel pentru împrejumuire.

Tot în curtea Palatului, cu puţine ore înainte de a primi cătuşele, Sorin Oprescu parcă presimţea ceva. Şi dezvăluia că e tot timpul pregătit de ce e mai rău.

Conform procurorilor, din profitul unei lucrări, o treime din bani rămânea la omul de afaceri. Restul, de 70%, la cei din Primărie, în timp ce partea primarului ar fi fost fixă. 10 la sută din valoarea contractului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Filmul arestării primarului Capitalei, Sorin Oprescu!