Video

Filmul tragediei din Arad. Un bărbat a sărit în gol de la 4, după ce și-a înjunghiat soția care gătea

De Redactia Observator.
Publicat: 05.04.2021, 15:32.
Actualizat: 05.04.2021, 15:34

O familie din Arad a fost distrusă după o ceartă cumplită între soţi. Fără să ţină seama că la scandal este martor şi copilul lor de 14 ani, un bărbat şi-a lovit de mai multe ori soţia cu un cuţit apoi s-a aruncat pe geam. Salvatorii chemaţi n-au putut să mai facă nimic pentru omul căzut de la etajul 4. În schimb femeia înjunghiată a fost salvată, dar este în stare gravă.

Cei doi soţi nu se mai înţelegeau de ceva vreme. Tocmai de aceea, femeia a ales să se mute la părinţi, pentru a evita certurile cu soţul ei. Acum, se întorsese acasă să gătească pentru băieţelul lor.

Reporter: A mai avut discuţii cu soţia? S-au mai certat?
Vecin: Da… Păi ea e plecată de la el de... marţi sau miercuri.

Citește și:

În bucătărie, însă, a izbucnit scandalul. Orbit de furie, bărbatul a pus mâna pe cuţit şi şi-a înjunghiat soţia de mai multe ori. S-a aruncat apoi în gol, de la etajul patru.

Noi când ne întâlneam era bine, frumos. Dumnezeu ştie... Ne-am speriat când am auzit ce s-a întâmplat...

Copilul lor, în vârstă de 14 ani, a asistat la nenorocire

Vecinii au fost cei care au sunat la 112, când au auzit strigătele disperate ale copilului.

Claudia Iuga, IPJ Arad: Echipajul medical sosit la faţa locului a constatat decesul bărbatului, femeia fiind transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Simina Roz, SJ Arad: Femeia a ajuns la Unitatea Primiri Urgenţe în stare conştientă cu plăgi multiple prin tăiere în zona toracelui, a gâtului şi a mâinilor.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili ce anume s-a întâmplat în familie şi de ce s-a ajuns la violenţă. Copilul de 12 ani, care a asistat la întreaga scenă, urmează să primească consiliere psihologică.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.