Antena Meniu Search
x

Video Filmul tragediei din Arad. Un bărbat a sărit în gol de la 4, după ce și-a înjunghiat soția care gătea

O familie din Arad a fost distrusă după o ceartă cumplită între soţi. Fără să ţină seama că la scandal este martor şi copilul lor de 14 ani, un bărbat şi-a lovit de mai multe ori soţia cu un cuţit apoi s-a aruncat pe geam. Salvatorii chemaţi n-au putut să mai facă nimic pentru omul căzut de la etajul 4. În schimb femeia înjunghiată a fost salvată, dar este în stare gravă.

de Redactia Observator

la 05.04.2021, 15:34

Vezi și
  • Apropiaţii spun că tot scandalul ar fi pornit după ce soţia a anunţat că vrea să divorţeze.

Cei doi soţi nu se mai înţelegeau de ceva vreme. Tocmai de aceea, femeia a ales să se mute la părinţi, pentru a evita certurile cu soţul ei. Acum, se întorsese acasă să gătească pentru băieţelul lor. 

Reporter: A mai avut discuţii cu soţia? S-au mai certat?

Vecin: Da… Păi ea e plecată de la el de... marţi sau miercuri.

În bucătărie, însă, a izbucnit scandalul. Orbit de furie, bărbatul a pus mâna pe cuţit şi şi-a înjunghiat soţia de mai multe ori. S-a aruncat apoi în gol, de la etajul patru.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Copilul lor, în vârstă de 14 ani, a asistat la nenorocire

Vecinii au fost cei care au sunat la 112, când au auzit strigătele disperate ale copilului. 

Claudia Iuga, IPJ Arad: Echipajul medical sosit la faţa locului a constatat decesul bărbatului, femeia fiind transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Simina Roz, SJ Arad: Femeia a ajuns la Unitatea Primiri Urgenţe în stare conştientă cu plăgi multiple prin tăiere în zona toracelui, a gâtului şi a mâinilor.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili ce anume s-a întâmplat în familie şi de ce s-a ajuns la violenţă. Copilul de 12 ani, care a asistat la întreaga scenă, urmează să primească consiliere psihologică. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Filmul tragediei din Arad. Un bărbat a sărit în gol de la 4, după ce și-a înjunghiat soția care gătea