Antena Meniu Search
x

UPDATE! Fiscul bate la poarta Paradisului lui Cristian Tantareanu! Omul de afaceri e-n razboi cu statul pentru doua milioane de euro

De fisc nu scapa nici sefii din Paradis. Paradisul lui Cristian Tantareanu. Din cauza TVA-ului neplatit de ani de zile pentru mai multe tranzactii imobiliare, omul de afaceri s-a trezit ca e dator doua milioane de euro.

Vezi și
Cristian Tantareanu are umor si pe scarile Tribunalului. Chiar daca are probleme de doua milioane de euro in Paradis. Atat e datoria calculata de fisc, care a adunat TVA-ul neplatit din 2002 si pana 2008, pe toate tranzactiile cu terenuri din Paradisul Verde. Paradisul lui Tantareanu.

Terenurile pe care miliardarul le-ar fi donat prietenilor au intrat si ele in nota de plata. Tantareanu ar fi incercat sa se achite atunci cand a aflat ca e dator. Legea exista, dar nu avea norme. “Eu aveam un singur argument sa pot plati datoria asta. Sa ma duc in fata la ANAF si sa fac greva foamei. Sau sa imi torn o galeata de benzina in cap si sa imi dau foc”, spune magnatul.

Pentru ca s-a trezit cu portareii la poarta Paradisului, afaceristul a chemat statul in judecata.  “Nu renunt la nimic. La nimic. Cumpar Klasnicov”, a mai spus Tantareanu. Cand vine vorba de petreceri, Tantareanu nu prea se uita la bani. A tras chefuri la Corbeanca cum n-a vazut Parisul. Dar in Paradisul Verde nu e chiar ca-n Rai. Afaceristul s-a ales cu un picior vanat, dupa ce si-a luat o mama de bataie de la o lebada.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » UPDATE! Fiscul bate la poarta Paradisului lui Cristian Tantareanu! Omul de afaceri e-n razboi cu statul pentru doua milioane de euro