Antena Meniu Search
x

Video Fiul lui Ilie Dumitrescu, suspect de trafic de droguri

Captură de droguri în Capitală. Un militar de la o unitate din Bucureşti şi, potrivit unor surse, unul dintre fiii lui Ilie Dumitrescu au fost prinşi în timp ce vindeau cocaină, lângă un restaurant de pe Cheiul Dâmboviţei.

Corina Matlinschi
de Corina Matlinschi

la 25.02.2021, 14:46

Vezi și

Cei doi au fost prinşi în luna ianuarie, anchetatorii aveau informaţia că se vinde cocaina la una dintre cafenelele pe care chiar fiul lui Ilie Dumitrescu ar deţine-o pe Cheiul Dâmboviţei.

Este vorba de Sică Dumitrescu. Oamenii legii au organizat acţiuni de filaj acolo şi l-au prins pe acesta, dar şi pe un militar în uniformă, în momentul în care vindeau o cantitate mică de cocaină, însă imediat au fost săltaţi.

Prejudiciul de 1.350 de lei

Prejudiciul în acest dosar este 1.350 de lei, asta în condiţiile în care, spun surse din anchetă. un gram de cocaină pe piaţa din România ajunge la 100 de euro.

Au fost ridicaţi, duşi la audieri şi urmează acum să fie judecaţi de către Tribunalul Bucureşti. Dosarul a fost deja trimis în judecată pentru infracţiunea de trafic de droguri de mare risc.  

Citeşte şi: Fiul fostului fotbalist Ilie Dumitrescu este revelaţia noii generaţii de actori români! La doar 19 ani, a jucat deja în 3 filme de succes

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Fiul lui Ilie Dumitrescu, suspect de trafic de droguri