Antena Meniu Search
x

Flori pentru cadrele medicale care luptă în linia întâi

Gest emoţionat făcut de un bucureştean pentru medicii şi asistentele care sunt acum în linia întai, în lupta cu noul coronavirus: el le-a oferit flori cadrelor medicale de la spitalele Gomoiu şi Grigore Alexandrescu.

de Redactia Observator

la 02.05.2020, 11:39

Vezi și
  • Cadrele medicale s-au bucurat.
  • Gestul a fost făcut de un bucureştean.

Pentru câteva clipe, medicii au uitat de stresul la care sunt supuşi zilnic şi s-au bucurat de buchetele superbe de gerbere.

Un gest simbolic, în semn de recunoştinţă, dar care valorează enorm pentru medicii care acum sunt în prima linie, în lupta cu noul coronavirus.

Reporter: Va bucură aceste flori?

Medic: Foarte mult. Am fost foarte încântați în o zi așa de specială. Ne-ati facut ziua ceva mai frumoasa. Avem 6 mamici cu șase copii pe secția noastră pediatrie 1.

Pentru câteva clipe, cadrele medicale au uitat de stres şi şi-au umplut braţele cu buchete superbe de gerbere. În fiecare an, medicii lucrează de 1 mai.

Anul acesta, ziua a avut o încărcătură aparte. Criza provocată de coronavirus ne-a schimbat obiceiurile, vieţile şi chiar şi sărbătorile.

Medic: E greu pentru fiecare, mai ales pentru copii sunt dornici sa iasă afara, să se joace, foarte greu, cu foarte multă raspundere. Solicitarile sunt multe. Pe atat cât este de greu, pe atât se descurca, sunt excepţionali.

Pentru că este vorba despre personal medical din spitalele de copii, iar accesul nu este permis, câţiva medici şi paznici au ieşit în faţa unităţilor medicale pentru a lua florile. Bucuria s-a văzut imediat în ochii lor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Flori pentru cadrele medicale care luptă în linia întâi