Antena Meniu Search
x

Serele de flori, alternativă pentru cei care nu vor să cumpere din pieţe

Mai este o zi până când vom spune: La Mulţi Ani, mamă! Şi vom dărui celor care ne-au crescut cel puţin o floare! Bineînţeles, domnii nu-şi vor uita nici iubitele sau colegele de muncă. Pieţele sunt pline de cadouri parfumate: zambile, lalele, tuberoze sau narcise.

de Redactia Observator

la 06.03.2020, 17:44

Vezi și
  • Serele de flori pot fi o alternativă pentru cei care nu vor să cumpere din pieţe
  • Preţurile pot fi şi cu 30% mai mici

Mai este o zi până când vom spune: La Mulţi Ani, mamă! Şi vom dărui celor care ne-au crescut cel puţin o floare! Bineînţeles, domnii nu-şi vor uita nici iubitele sau colegele de muncă. Pieţele sunt pline de cadouri parfumate: zambile, lalele, tuberoze sau narcise. Şi, dacă în pieţe, preţurile sunt poate prea mari pentru buzunarele multor români, există variante: serele de flori. Acolo, preţurile sunt cu până la 30 la sută mai mici faţă de primăvara trecută.

Sute de mii de flori colorate şi parfumate aşteaptă să fie dăruite iubitelor şi mamelor. În sera din Mărginimea Sibiului, cumpărătorii au de unde alege. Zambilele şi lalele sunt cele mai căutate, dar şi narcisele au trecere printre clienţi. 

Nu doar florile sunt atractive, ci şi preţurile la care cultivatorii aleg să le vândă. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Deşi producătorii au scăzut preţurile, acest lucru nu se simte în florării sau pieţe. 

Cu doar câteva zile înainte de 8 martie, sibienii caută cel mai bun preţ pentru florile pe care le vor dărui mamelor, iubitelor sau colegelor.

Anul trecut, România a importat flori de peste 130 de milioane de euro din Olanda, Ungaria şi Italia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Serele de flori, alternativă pentru cei care nu vor să cumpere din pieţe